Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.06
  • Stadion: OLD TRAFFORD
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19793
MANCHESTER UNITED §uper§tars
4222 Tactiek reşat atak
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 53.8
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Târlea heeft problemen om de bal te vangen. Târlea passt de bal in één keer door. Měkkýš speelt de bal door. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza draait met de bal, schiet en ... Kośmider bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Měkkýš zal de hoekschop nemen. Uosukainen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Baladinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Baladinskas geeft een lange en hoge pass. Târlea rent richting de bal. Târlea haalt uit met een fantastische trap. Kośmider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Plotnik rent richting de bal. Plotnik probeert naar een medespeler te passen. Uosukainen speelt de bal door. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza draait met de bal, schiet en ... Kośmider bokst de bal weg.

8e minuut.
Kośmider speelt de bal door. Plotnik kopt de bal weg. Měkkýš is nu in balbezit. Měkkýš geeft een lange en hoge pass. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. Kośmider bokst de bal weg.

15e minuut.
Târlea heeft problemen om de bal te vangen. Târlea passt de bal in één keer door. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED - §uper§tars 1:0

21e minuut.
Hoşgör geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alfaro stond buitenspel. Plotnik neemt vlug de vrije trap. Târlea is nu in balbezit. Târlea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Târlea kan de bal niet met de borst controleren. Měkkýš geeft een lange en hoge pass. Kuzynków heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza rent richting de bal. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kuzynków verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Uosukainen met een snelle inworp. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED 29%, §uper§tars 71%.
MANCHESTER UNITED - §uper§tars 1:0

52e minuut.
Kobalak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uosukainen met de inworp. Lanuza rent richting de bal. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Kośmider bokst de bal weg.

53e minuut.
Baladinskas geeft de bal voor. Uosukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen met een sublieme pass. Daar is Târlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Târlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Měkkýš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Měkkýš probeert naar een medespeler te passen. Târlea rent richting de bal. Lanuza rent richting de bal. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kośmider trapt de bal weg van het doel. Plotnik kopt de bal weg. Měkkýš rent richting de bal. Měkkýš geeft de bal voor. Lanuza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED - §uper§tars 2:0

57e minuut.
Târlea is nu in balbezit. Târlea passt de bal in één keer door. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen is nu in balbezit. Uosukainen haalt uit met een fantastische trap. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gosztonyi geeft een lange en hoge pass. Bugaian kopt de bal weg. Plotnik speelt de bal door. Daar is Lanuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanuza schiet op doel. Kośmider bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Morgado met een snelle inworp. Uosukainen met een sublieme pass. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Łabudziński kopt de bal weg. Göçkün probeert de bal aan de voet te houden. Baladinskas speelt de bal door. Uosukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uosukainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Plotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Plotnik geeft een hoge lob. Hoşgör heeft problemen om de bal te vangen. Târlea rent richting de bal. Târlea draait met de bal, schiet en ... Kośmider bokst de bal weg.

73e minuut.
Plotnik rent richting de bal. Plotnik passt de bal met de wreef. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza draait met de bal, schiet en ... Kośmider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED - §uper§tars 3:0

84e minuut.
Manusovich geeft een hoge lob. Lunghi is nu in balbezit. Rossland rent richting de bal. Lunghi onderschept slim de pass. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Gosztonyi kopt de bal weg. Plotnik speelt de bal door. Târlea is nu in balbezit. Târlea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED 29%, §uper§tars 71%.
MANCHESTER UNITED - §uper§tars 3:0