Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yenibosna SK Utaw United
5-2-3 Tactiek 1 vs 1
55% Balbezit 45%
3% Spel op eigen helft 97%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 30.5
formidable Schieten weak
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Canaleta is nu in balbezit. Canaleta passt de bal in één keer door. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 1:0

3e minuut.
Frutiger met de inworp. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 2:0

4e minuut.
Perea is nu in balbezit. Perea speelt de bal door. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea geeft een lange en hoge pass. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyda schiet op doel. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 3:0

8e minuut.
Bercu probeert naar een medespeler te passen. Canaleta speelt de bal door. Fyda is nu in balbezit. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 4:0

10e minuut.
Bercu speelt de bal door. Utkun speelt de bal door. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Karcı trapt de bal weg van het doel. Ferdomo rent richting de bal. Ferdomo passt de bal met de wreef. Canaleta rent richting de bal. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 5:0

11e minuut.
Galanda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fakı de bal. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 6:0

15e minuut.
Frutiger is nu in balbezit. Ferdomo met een sublieme pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta haalt uit met een fantastische trap. Karcı probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 7:0

18e minuut.
Ferdomo met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda met een sublieme pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 8:0

19e minuut.
Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta met een sublieme pass. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Karcı trapt de bal weg. Fakı heeft problemen om de bal te vangen. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Karcı trapt de bal weg van het doel. Fakı kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Fyda rent richting de bal. Fyda geeft een lange en hoge pass. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 9:0

24e minuut.
Galanda rent richting de bal. Utkun verovert de bal door een tackle van achteren. Utkun met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Albarrán met de inworp. Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 10:0

29e minuut.
Fakı is nu in balbezit. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Canaleta de bal. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 11:0

30e minuut.
Frutiger speelt de bal door. Illia is nu in balbezit. Illia passt de bal met de wreef. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Albarrán is nu in balbezit. Albarrán passt de bal met de wreef. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karcı de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 12:0

34e minuut.
Ferdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdomo speelt de bal door. Fyda rent richting de bal. Fyda schiet op doel. Karcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 13:0

35e minuut.
Ferdomo rent richting de bal. Ferdomo passt de bal zonder na te denken. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 14:0

37e minuut.
Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Bercu passt de bal met de wreef. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 15:0

39e minuut.
Ferdomo passt de bal in één keer door. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán passt de bal in één keer door. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 16:0

41e minuut.
Albarrán met de inworp. Ferdomo speelt de bal door. Fyda rent richting de bal. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 17:0

42e minuut.
Klungelig pakt Palomino de bal. Inworp. Albarrán met een snelle inworp. Ferdomo rent richting de bal. Ferdomo met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ferdomo is nu in balbezit. Ferdomo passt de bal in één keer door. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Utkun met een sublieme pass. Klungelig pakt Fyda de bal. Fyda met een sublieme pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 6%, Utaw United 94%.
Yenibosna SK - Utaw United 18:0

46e minuut.
Palomino rent richting de bal. Palomino geeft de bal voor. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 19:0

47e minuut.
Palomino rent richting de bal. Albarrán onderschept slim de pass. Albarrán speelt de bal door. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Karcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdomo met een sublieme pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 20:0

52e minuut.
Karcı rent richting de bal. Karcı geeft de bal voor. Utkun met een sublieme pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 21:0

55e minuut.
Utkun geeft een hoge lob. Karcı speelt de bal door. Ferdomo kopt de bal weg. Canaleta rent richting de bal. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 22:0

56e minuut.
Canaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Canaleta met een sublieme pass. Bercu rent richting de bal. Ferdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdomo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Karcı trapt de bal weg. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Fyda is nu in balbezit. Fyda passt de bal zonder na te denken. Albarrán speelt de bal door. Klungelig pakt Canaleta de bal. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 23:0

60e minuut.
Fakı kopt de bal weg. Karcı speelt de bal door. Ferdomo kopt de bal weg. Daar is Canaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaleta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Utkun passt de bal met de wreef. Karcı speelt de bal door. Daar is Fakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaleta rent richting de bal. Canaleta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta onderschept slim de pass. Canaleta met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ferdomo probeert naar een medespeler te passen. Fyda is nu in balbezit. Fyda probeert naar een medespeler te passen. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karcı probeert naar een medespeler te passen. Ferdomo kopt de bal weg. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 24:0

68e minuut.
Frutiger met een snelle inworp. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Fyda kan de bal niet met de borst controleren. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Karcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 25:0

70e minuut.
Perea passt de bal zonder na te denken. Ferdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdomo passt de bal met de wreef. Canaleta rent richting de bal. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 26:0

72e minuut.
Canaleta rent richting de bal. Canaleta speelt de bal door. Fyda rent richting de bal. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 27:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Karcı niet meer kan verder spelen. Utku komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Albarrán onderschept slim de pass. Albarrán passt de bal in één keer door. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 28:0

75e minuut.
Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari geeft de bal voor. Fyda is nu in balbezit. Fyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 29:0

78e minuut.
Cabbar is nu in balbezit. Albarrán onderschept slim de pass. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda draait met de bal, schiet en ... Utku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 30:0

79e minuut.
Albarrán onderschept slim de pass. Albarrán speelt de bal door. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Utku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Utku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres speelt de bal door. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyda schiet op doel. Utku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 31:0

84e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu met een sublieme pass. Ferdomo met een sublieme pass. Klungelig pakt Canaleta de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ... Utku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canaleta rent richting de bal. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Utkun passt de bal zonder na te denken. Ferdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdomo passt de bal zonder na te denken. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel. Utku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Utku met een sublieme pass. Ferdomo kopt de bal weg. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel. Utku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 32:0

88e minuut.
Utkun speelt de bal door. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft de bal voor. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda haalt uit met een fantastische trap. Utku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fyda is nu in balbezit. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Utaw United 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 1%, Utaw United 99%.
Yenibosna SK - Utaw United 33:0