Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSTANBUL Mosmorfosfor
OZZZ Tactiek Rev.05
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa begaat een overtreding. Noyette is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noyette met een snel genomen vrije trap. Forchetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Forchetti controleert de bal met de borst. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey geeft een hoge lob. Sakurai krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Głodny met een sublieme pass. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koncz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
King is nu in balbezit. Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai speelt de bal door. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti passt de bal zonder na te denken. Genechten speelt de bal door. Lantez is nu in balbezit. Lantez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kampa is nu in balbezit. Lantez verovert de bal door een tackle van achteren. Lantez geeft een lange en hoge pass. Sakurai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Mosmorfosfor 0:1

42e minuut.
Lara kopt de bal weg. Hennessey controleert de bal met de borst. Hennessey geeft de bal voor. Sakurai geeft een hoge lob. Forchetti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Forchetti onderschept slim de pass. Forchetti probeert naar een medespeler te passen. Genechten speelt de bal door. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - Mosmorfosfor 0:2

45e minuut.
Antunes komt het veld opgelopen. Smokowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 64%, Mosmorfosfor 36%.
İSTANBUL - Mosmorfosfor 0:2

55e minuut.
Genechten is nu in balbezit. Genechten passt de bal in één keer door. Forchetti speelt de bal door. Sakurai rent richting de bal. Sakurai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genechten. Genechten krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borhardt komt het veld opgelopen. Qasımzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kin Leung komt het veld opgelopen. Paganel komt het veld opgelopen. Paganel met een snelle inworp. Borhardt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Paganel passt de bal zonder na te denken. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Forchetti rent richting de bal. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nyong speelt de bal door. Daar is Kampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borhardt is nu in balbezit. Borhardt haalt uit met een fantastische trap. Đình Lân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Wódkiewicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ur verovert de bal door een tackle van achteren. Smokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ur draait met de bal, schiet en ... Manresa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
King geeft een hoge lob. Inworp. Noyette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Borhardt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 63%, Mosmorfosfor 37%.
İSTANBUL - Mosmorfosfor 0:2