Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK YavuzSultanSelimSpor
Bir de bu var Tactiek tektek2li
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 53.6
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Leitão kopt de bal weg. Gábor is nu in balbezit. Gábor passt de bal zonder na te denken. Siboni rent richting de bal. Siboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Askolin geeft een hoge lob. Lečić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 1:0

10e minuut.
Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Gábor is nu in balbezit. Gábor passt de bal in één keer door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Siboni is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Caltabellotta speelt de bal door. Łagódka rent richting de bal. Kuńczak rent richting de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caltabellotta niet meer kan verder spelen. Pečković komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin geeft een lange en hoge pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 2:0

28e minuut.
Lečić geeft de bal voor. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Pečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Gábor speelt de bal door. Daar is Askolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gábor rent richting de bal. Gábor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Souza is nu in balbezit. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak geeft de bal voor. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een lange en hoge pass. Chin-Sue rent richting de bal. Siboni verovert de bal door een tackle van achteren. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 2:1

35e minuut.
Evertson probeert naar een medespeler te passen. Vidigal rent richting de bal. Siboni verovert de bal door een tackle van achteren. Siboni haalt uit met een fantastische trap. Pečković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 2:2

39e minuut.
Gábor haalt uit met een fantastische trap. Pečković probeert naar een medespeler te passen. Özdamar kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson is nu in balbezit. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 61%, YavuzSultanSelimSpor 39%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 2:3

46e minuut.
Kuńczak met een sublieme pass. Pabiański met een sublieme pass. Gábor rent richting de bal. Gábor geeft een lange en hoge pass. Gmyrek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Özdamar speelt de bal door. Lečić is nu in balbezit. Lečić geeft de bal voor. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Łagódka passt de bal in één keer door. Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pabiański krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chin-Sue speelt de bal door. Marin probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 3:3

67e minuut.
Klungelig pakt Leitão de bal. Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrny passt de bal met de wreef. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kuńczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuńczak geeft een hoge lob. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Pečković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Gmyrek is nu in balbezit. Pečković met een sublieme pass. Kuńczak met een sublieme pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pabiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor geeft een lange en hoge pass. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 3:4

83e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar schiet op doel. Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 4:4

85e minuut.
Lečić rent richting de bal. Lečić geeft een hoge lob. Siboni is nu in balbezit. Siboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 4:5

86e minuut.
Lečić speelt de bal door. Pabiański geeft een hoge lob. Siboni kopt de bal weg. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Pečković met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Özdamar de bal. Lečić geeft een hoge lob. Gmyrek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Srebrny heeft problemen om de bal te vangen. Srebrny passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal passt de bal zonder na te denken. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özdamar rent richting de bal. Özdamar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 58%, YavuzSultanSelimSpor 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - YavuzSultanSelimSpor 5:5