Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULUTAŞ sk KIYI EMNİYETİ 1856
ULUTAŞ Tactiek 5212
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.3 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten excellent
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Tuğalp is nu in balbezit. Met opzet legt Hall zijn tegenspeler op de grond. Hall krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Canyiğit geeft de bal voor. Horozcu is nu in balbezit. Arnal begaat een overtreding. Arnal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karaisalı de bal onder controle te krijgen. Gazalcı speelt de bal door. Toker geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Socha rent richting de bal. Socha speelt de bal door. Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı geeft een lange en hoge pass. Tuğalp springt en kopt de bal. Yuğtunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Alacabey geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gümüşsöz zal de hoekschop nemen. Daar is Karaisalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaisalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gazalcı rent richting de bal. Gazalcı met een sublieme pass. MacNider is nu in balbezit. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Yuğtunç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:1

38e minuut.
Boğatay verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğalp rent richting de bal. Boğatay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuğalp raakt geblesseerd tijdens het duel. MacNider neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Canyiğit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zátrok de bal. Zátrok geeft een hoge lob. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULUTAŞ sk 53%, KIYI EMNİYETİ 1856 47%.
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:2

47e minuut.
Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral geeft een lange en hoge pass. Gümüşsöz kopt de bal weg. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński draait met de bal, schiet en ... Yuğtunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

48e minuut.
Hoşgör passt de bal in één keer door. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horozcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canyiğit geeft een hoge lob. Alacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Delle Monache geeft een lange en hoge pass. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp passt de bal in één keer door. MacNider is nu in balbezit. MacNider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:4

64e minuut.
Socha met een sublieme pass. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp passt de bal in één keer door. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Socha met een sublieme pass. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński speelt de bal door. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Yuğtunç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:5

82e minuut.
Arnal met een sublieme pass. Gazalcı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boğatay de bal. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Tiryaki komt het veld opgelopen. Szumski komt het veld opgelopen. Gollovitzer komt het veld opgelopen. Basmacı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULUTAŞ sk 48%, KIYI EMNİYETİ 1856 52%.
ULUTAŞ sk - KIYI EMNİYETİ 1856 0:5