Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir BLD Fenerbahçe Sk
442 Tactiek forvet
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten very good
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Bandiacky rent richting de bal. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky is nu in balbezit. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Alexandersson passt de bal met de wreef. Daar is Bandiacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüfekçi is nu in balbezit. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:1

6e minuut.
Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ristoiu de bal. Ristoiu passt de bal met de wreef. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Eren trapt de bal weg. Zimmerbauer kopt de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stańczuk kopt de bal weg. Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen heeft problemen om de bal te vangen. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sánchez Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer met een sublieme pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky schiet op doel. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antalyalılar rent richting de bal. Antalyalılar geeft een hoge lob. Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson geeft een hoge lob. Bandiacky krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Eren met een harde bal richting middenveld. Nothaft kopt de bal weg. Alexandersson speelt de bal door. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zimmerbauer zal de hoekschop nemen. Ristoiu springt en kopt de bal. Tüfekçi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alexandersson zal de hoekschop nemen. Ristoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zimmerbauer geeft een lange en hoge pass. Eren probeert naar een medespeler te passen. Alexandersson kopt de bal weg. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Bandiacky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:2

26e minuut.
Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Antalyalılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tadejewski geeft de bal voor. Bandiacky kopt de bal weg. Ristoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ristoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:3

30e minuut.
Ristoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ristoiu passt de bal met de wreef. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:4

35e minuut.
Wunsz kopt de bal weg. Sánchez Cano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Eren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:5

38e minuut.
Ristoiu onderschept slim de pass. Ristoiu draait met de bal, schiet en ... Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:6

38e minuut.
Kandıralı speelt de bal door. Karamanlılar rent richting de bal. Karamanlılar met een sublieme pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Alexandersson verovert de bal door een tackle van achteren. Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski passt de bal met de wreef. Ristoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen passt de bal zonder na te denken. Antalyalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky probeert de bal met de borst te controleren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antalyalılar rent richting de bal. Uytterhaegen onderschept slim de pass. Uytterhaegen geeft de bal voor. Bandiacky krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 88%, Fenerbahçe Sk 12%.
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:6

51e minuut.
Antalyalılar rent richting de bal. Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky is nu in balbezit. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen schiet op doel. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:7

59e minuut.
Kandıralı kan de bal niet met de borst controleren. Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandersson passt de bal in één keer door. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Eren bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alexandersson zal de hoekschop nemen. Uytterhaegen springt en kopt de bal. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:8

65e minuut.
Vargas passt de bal met de wreef. Kandıralı is nu in balbezit. Tadejewski onderschept slim de pass. Tadejewski geeft een lange en hoge pass. Bandiacky springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer geeft de bal voor. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Eren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:9

70e minuut.
Örnek probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal zonder na te denken. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Karamanlılar is nu in balbezit. Zimmerbauer onderschept slim de pass. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tadejewski met een sublieme pass. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu speelt de bal door. Daar is Bandiacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky schiet op doel. Eren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ristoiu is nu in balbezit. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:10

77e minuut.
Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bandiacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:11

77e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver passt de bal met de wreef. Zimmerbauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Uytterhaegen schiet op doel. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Zimmerbauer geeft een hoge lob. Uytterhaegen probeert de bal met de borst te controleren. Antalyalılar met een sublieme pass. Uytterhaegen probeert de bal met de borst te controleren. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson met een sublieme pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:12

83e minuut.
Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski probeert naar een medespeler te passen. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu schiet op doel. Eren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu passt de bal in één keer door. Daar is Bandiacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Eren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:13

88e minuut.
Örnek geeft een hoge lob. Inworp. Zimmerbauer met de inworp. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tüfekçi met een harde bal richting middenveld. Sánchez Cano kopt de bal weg. Zimmerbauer rent richting de bal. Zimmerbauer geeft de bal voor. Uytterhaegen springt en kopt de bal. Eren bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alexandersson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bandiacky maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 88%, Fenerbahçe Sk 12%.
Başakşehir BLD - Fenerbahçe Sk 0:14