Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: Mosfor Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13754
Mosmorfosfor KOZAN CİTY
Rev.05 Tactiek heheheee
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
55.2 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Genechten met een sublieme pass. Lantez is nu in balbezit. Lantez geeft een lange en hoge pass. Forchetti krijgt zijn hoofd ertegen. Açıkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - KOZAN CİTY 1:0

15e minuut.
Inworp. Lantez met de inworp. Genechten geeft een hoge lob. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Yankov de bal onder controle te krijgen. Lantez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passero. Passero krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Berthold verovert de bal door een tackle van achteren. Lara onderschept slim de pass. Lara geeft de bal voor. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Açıkalan bokst de bal weg.

21e minuut.
Staczanowski rent richting de bal. Noyette onderschept slim de pass. Passero verovert de bal door een tackle van achteren. Passero geeft de bal voor. Berthold springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kufel neemt de hoekschop. Staczanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Berthold rent richting de bal. Berthold schiet op doel. Manresa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Leśnik kopt de bal weg. Daar is Kufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey met een sublieme pass. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Açıkalan bokst de bal weg.

42e minuut.
Lantez rent richting de bal. Lantez met een sublieme pass. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel. Açıkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 54%, KOZAN CİTY 46%.
Mosmorfosfor - KOZAN CİTY 1:0

46e minuut.
Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz rent richting de bal. Forchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Forchetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kufel met een snelle inworp. Passero rent richting de bal. Passero geeft een hoge lob. Staczanowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lantez onderschept slim de pass. Lantez probeert naar een medespeler te passen. Genechten probeert naar een medespeler te passen. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti schiet op doel. Açıkalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantez met een snelle inworp. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuğsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Staczanowski de bal. Noyette rent richting de bal. Staczanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staczanowski krijgt een gele kaart. Noyette is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kin Leung komt het veld opgelopen. Zangger komt het veld opgelopen. Borhardt komt het veld opgelopen. Noyette met een snel genomen vrije trap. Genechten rent richting de bal. Genechten geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zangger rent richting de bal. Zangger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - KOZAN CİTY 2:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganel komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Leśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai rent richting de bal. Sakurai draait met de bal, schiet en ... Açıkalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - KOZAN CİTY 3:0

80e minuut.
Wódkiewicz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Boylan passt de bal zonder na te denken. Paganel probeert de bal met de borst te controleren. Paganel passt de bal in één keer door. Zangger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 40%, KOZAN CİTY 60%.
Mosmorfosfor - KOZAN CİTY 3:0