Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KIYI EMNİYETİ 1856 YavuzSultanSelimSpor
5212 Tactiek tektek2li
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 10
54.7 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Łabudziński kopt de bal weg. Daar is Lečić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 1:0

10e minuut.
Socha neemt vlug de vrije trap. Łabudziński kopt de bal weg. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 2:0

16e minuut.
Daar is Iarmolatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek geeft een lange en hoge pass. Siboni rent richting de bal. Siboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 2:1

24e minuut.
Socha speelt de bal door. Iarmolatu geeft de bal voor. Lečić kopt de bal weg. Gazalcı geeft een hoge lob. Tuğalp rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 3:1

27e minuut.
Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. MacNider is nu in balbezit. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Leitão heeft problemen om de bal te vangen. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. MacNider is nu in balbezit. MacNider schiet op doel. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Iarmolatu probeert naar een medespeler te passen. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński passt de bal met de wreef. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kuńczak neemt vlug de vrije trap. Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iarmolatu. Ziętek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ziętek kan niet meer verder spelen.

43e minuut.
Gazalcı kopt de bal weg. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński passt de bal zonder na te denken. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 44%, YavuzSultanSelimSpor 56%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 3:1

49e minuut.
Gazalcı passt de bal in één keer door. Daar is Łabudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Groh geeft een hoge lob. Siboni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gutiérrez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński draait met de bal, schiet en ... Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Groh geeft de bal voor. Daar is Siboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnal speelt de bal door. Daar is MacNider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNider draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński passt de bal met de wreef. MacNider rent richting de bal. MacNider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 4:1

77e minuut.
Leitão rent richting de bal. Gazalcı onderschept slim de pass. Gazalcı speelt de bal door. MacNider is nu in balbezit. MacNider schiet op doel. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gollovitzer komt het veld opgelopen. Basmacı komt het veld opgelopen. Szumski komt het veld opgelopen. Tiryaki komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Arnal geeft de bal voor. Gábor geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Delle Monache maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Groh kopt de bal weg. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 56%, YavuzSultanSelimSpor 44%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - YavuzSultanSelimSpor 5:1