Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: Zitem FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11946
Zitem FC Fenerbahçe Sk
has Tactiek forvet
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.1 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Alexandersson geeft een hoge lob. Pono kan de bal niet met de borst controleren. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 0:1

6e minuut.
Zimmerbauer onderschept slim de pass. Zimmerbauer geeft de bal voor. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 0:2

7e minuut.
Alexandersson is nu in balbezit. Alexandersson speelt de bal door. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. Piscitelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 0:3

17e minuut.
Daar is Naranjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky rent richting de bal. Pono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandiacky raakt geblesseerd tijdens het duel. Tadejewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jacobs is nu in balbezit. Jacobs geeft de bal voor. Stańczuk rent richting de bal. Sağlam rent richting de bal. Sağlam haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Murgu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ristoiu de bal. Pono rent richting de bal. Ristoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ristoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer geeft een lange en hoge pass. Bandiacky kopt de bal weg. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Murgu onderschept slim de pass. Murgu geeft een lange en hoge pass. Bandiacky kopt de bal weg. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tadejewski rent richting de bal. Kandikó verovert de bal door een tackle van achteren. Kandikó probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 72%, Fenerbahçe Sk 28%.
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 0:3

46e minuut.
Bandiacky met een sublieme pass. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmerbauer geeft de bal voor. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu geeft de bal voor. van Spaandonck kopt de bal weg. Sağlam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlam schiet op doel. Iraizoz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sağlam rent richting de bal. Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlam probeert naar een medespeler te passen. Kandikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandikó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 1:3

66e minuut.
Bandiacky kopt de bal weg. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu passt de bal met de wreef. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Piscitelli bokst de bal weg.

73e minuut.
Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexandersson neemt de hoekschop. Bandiacky maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 1:4

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexandersson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uytterhaegen maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bandiacky de bal. Bandiacky schiet op doel. Paal! Piscitelli bokst de bal weg.

76e minuut.
Murgu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rauseo de bal. Alexandersson met een sublieme pass. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ristoiu speelt de bal door. Uytterhaegen is nu in balbezit. Pono verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky rent richting de bal. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 72%, Fenerbahçe Sk 28%.
Zitem FC - Fenerbahçe Sk 1:4