Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor Mosmorfosfor
V2.8 Tactiek Rev.05
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


21e minuut.
Çınarel speelt de bal door. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft een hoge lob. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy draait met de bal, schiet en ... Manresa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bori geeft een hoge lob. Turansoy rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzeciak neemt de hoekschop. Stroev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 52%, Mosmorfosfor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş ™e - Spor - Mosmorfosfor 0:0

52e minuut.
Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm begaat een overtreding. Hennessey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Głodny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lantez rent richting de bal. Mărăşescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mărăşescu krijgt een gele kaart. Lantez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Noyette rent richting de bal. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maletić geeft een lange en hoge pass. Kuytubahar geeft een hoge lob. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Bori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Turansoy probeert de bal met de borst te controleren. Noyette is nu in balbezit. Turansoy begaat een overtreding. Noyette raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Noyette kan niet meer verder spelen. Kin Leung komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Osmangazi met de inworp. Kin Leung rent richting de bal. Turansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Turansoy geeft een hoge lob. Stroev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Forchetti komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Stroev rent richting de bal. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bori de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Bori rent richting de bal. Kin Leung begaat een overtreding. Kin Leung krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Çınarel rent richting de bal. Çınarel passt de bal in één keer door. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Mosmorfosfor 1:0

89e minuut.
Stroev is nu in balbezit. Stroev passt de bal in één keer door. Maletić is nu in balbezit. Turansoy onderschept slim de pass. Turansoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 36%, Mosmorfosfor 64%.
Beşiktaş ™e - Spor - Mosmorfosfor 1:0