Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK KIYI EMNİYETİ 1856
Bir de bu var Tactiek 5212
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen formidable


9e minuut.
Kaviedes probeert naar een medespeler te passen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha met een sublieme pass. Gollovitzer is nu in balbezit. Gollovitzer draait met de bal, schiet en ... Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha met een sublieme pass. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Vidigal probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marin kopt de bal weg. Askolin rent richting de bal. Askolin passt de bal zonder na te denken. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Alacabey bokst de bal weg. Özdamar probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
MacNider is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evertson. MacNider raakt geblesseerd tijdens het duel. MacNider komt bij de bal en schiet. Pečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 0:1

28e minuut.
Özdamar probeert de bal aan de voet te houden. Kaviedes is nu in balbezit. Socha onderschept slim de pass. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp schiet op doel. Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Iarmolatu rent richting de bal. Srebrny onderschept slim de pass. Srebrny met een sublieme pass. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 1:1

31e minuut.
Tuğalp rent richting de bal. Kaviedes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuğalp. Tuğalp krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gazalcı is nu in balbezit. Gazalcı passt de bal met de wreef. Gollovitzer rent richting de bal. Socha rent richting de bal. Socha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pečković bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pečković speelt de bal door. Socha kopt de bal weg. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Pečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
MacNider passt de bal in één keer door. Gollovitzer is nu in balbezit. Gollovitzer geeft een hoge lob. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Pečković bokst de bal weg.

40e minuut.
Askolin speelt de bal door. Srebrny geeft een hoge lob. Delle Monache heeft problemen om de bal te vangen. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Arnal is nu in balbezit. Arnal geeft een lange en hoge pass. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 63%, KIYI EMNİYETİ 1856 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 1:1

52e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez geeft een hoge lob. MacNider kopt de bal weg. Klungelig pakt Chin-Sue de bal. Tuğalp rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Socha neemt de hoekschop. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen. Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Askolin passt de bal zonder na te denken. Zátrok heeft problemen om de bal te vangen. Gazalcı met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Socha passt de bal zonder na te denken. Iarmolatu is nu in balbezit. Iarmolatu passt de bal in één keer door. Gazalcı is nu in balbezit. Gazalcı geeft een hoge lob. Pečković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Tovani komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bitlis geeft een hoge lob. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar speelt de bal door. Łagódka heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Alacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gazalcı geeft de bal voor. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Tovani is nu in balbezit. Tovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Socha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socha probeert naar een medespeler te passen. Tovani geeft een lange en hoge pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chin-Sue speelt de bal door. Socha heeft problemen om de bal te vangen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Basmacı komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Delle Monache geeft de bal voor. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp passt de bal met de wreef. Tovani is nu in balbezit. Tovani schiet op doel. Pečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 50%, KIYI EMNİYETİ 1856 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 1:1