Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir BLD Zitem FC
442 Tactiek has
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 38
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kandikó is nu in balbezit. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Żurowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kandikó de bal onder controle te krijgen. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antalyalılar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Zitem FC 0:1

7e minuut.
Hoàng Hà passt de bal met de wreef. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski met een sublieme pass. Kandikó rent richting de bal. Kandikó draait met de bal, schiet en ... Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kandıralı rent richting de bal. Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski passt de bal met de wreef. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Samsunluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kandikó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandikó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Eren trapt de bal weg. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Piłsudski met een sublieme pass. Aranowski rent richting de bal. Aranowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żurowski met een snelle inworp. Hoàng Hà geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yağmur de bal. Liput geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kandikó passt de bal in één keer door. Yağmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput onderschept slim de pass. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Piłsudski speelt de bal door. Hoàng Hà controleert de bal met de borst. Hoàng Hà probeert naar een medespeler te passen. Aranowski rent richting de bal. Aranowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Piłsudski verovert de bal door een tackle van achteren. Piłsudski geeft een hoge lob. Kandikó rent richting de bal. Kandikó haalt uit met een fantastische trap. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Zitem FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 82%, Zitem FC 18%.
Başakşehir BLD - Zitem FC 0:2

47e minuut.
Aranowski rent richting de bal. Liput probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Eren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - Zitem FC 0:3

65e minuut.
Hoàng Hà speelt de bal door. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski passt de bal met de wreef. Kandikó rent richting de bal. Kandikó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 79%, Zitem FC 21%.
Başakşehir BLD - Zitem FC 0:3