Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK Beşiktaş ™e - Spor
Bir de bu var Tactiek V2.8
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev haalt uit met een fantastische trap. Pečković bokst de bal weg.

3e minuut.
Özdamar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakosz komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Çınarel passt de bal zonder na te denken. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Stroev rent richting de bal. Stroev haalt uit met een fantastische trap. Pečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pardo de bal onder controle te krijgen. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy schiet op doel. Pečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

14e minuut.
Çınarel is nu in balbezit. Çınarel geeft de bal voor. Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pardo stond buitenspel. Mărăşescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bori kopt de bal weg. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev schiet op doel. Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turansoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Srebrny met de inworp. Çınarel rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Çınarel is nu in balbezit. Çınarel geeft een hoge lob. Bori rent richting de bal. Stroev rent richting de bal. Stroev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

37e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar geeft een lange en hoge pass. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 64%, Beşiktaş ™e - Spor 36%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

51e minuut.
Mlekota geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met een snelle inworp. Turansoy rent richting de bal. Turansoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ürküm onderschept slim de pass. Ürküm geeft een lange en hoge pass. Mlekota geeft de bal voor. Ürküm rent richting de bal. Ürküm geeft een hoge lob. Pečković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Srebrny speelt de bal door. Łagódka heeft problemen om de bal te vangen. Ürküm rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Stroev is nu in balbezit. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mlekota. Turansoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzeciak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mlekota kopt de bal weg. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroev is nu in balbezit. Stroev haalt uit met een fantastische trap. Pečković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

76e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. Buitenspel voor Jakosz. Goede buitenspelval van de verdediging. Mărăşescu neemt vlug de vrije trap. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pečković bokst de bal weg.

79e minuut.
Kaviedes controleert de bal met de borst. Ürküm onderschept slim de pass. Çınarel met een sublieme pass. Stroev rent richting de bal. Stroev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Evertson rent richting de bal. Turansoy begaat een overtreding. Turansoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 59%, Beşiktaş ™e - Spor 41%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Beşiktaş ™e - Spor 0:3