Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: Mosfor Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13992
Mosmorfosfor Fenerbahçe Sk
Rev.05 Tactiek forvet
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 12
55.2 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Genechten probeert naar een medespeler te passen. Stańczuk rent richting de bal. Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai schiet op doel. Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hennessey geeft een hoge lob. Sakurai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 1:0

6e minuut.
Szendrei passt de bal in één keer door. Zimmerbauer rent richting de bal. Pezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantez rent richting de bal. Lantez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lantez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantez schiet op doel. Iraizoz bokst de bal weg. Sakurai is nu in balbezit. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 2:0

14e minuut.
Buitenspel voor Forchetti. Goede buitenspelval van de verdediging. Nothaft maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 2:1

18e minuut.
Zimmerbauer is nu in balbezit. Zimmerbauer passt de bal zonder na te denken. Alexandersson speelt de bal door. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Uytterhaegen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maletić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Przyrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Forchetti kopt de bal weg. Genechten rent richting de bal. Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai schiet op doel. Iraizoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 3:1

28e minuut.
Hennessey rent richting de bal. Hennessey passt de bal zonder na te denken. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 4:1

31e minuut.
Pezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzo geeft de bal voor. Sakurai rent richting de bal. Sakurai heeft problemen om de bal te vangen. Sakurai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lantez onderschept slim de pass. Lantez passt de bal zonder na te denken. Genechten is nu in balbezit. Genechten draait met de bal, schiet en ... Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 45%, Fenerbahçe Sk 55%.
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 5:1

47e minuut.
Alexandersson kopt de bal weg. Qasımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandiacky. Bandiacky krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Qasımzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maletić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lantez rent richting de bal. Lantez passt de bal met de wreef. Sakurai rent richting de bal. Sakurai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 6:1

49e minuut.
Qasımzadə passt de bal met de wreef. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky draait met de bal, schiet en ... Manresa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 6:2

54e minuut.
Lantez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lantez rent richting de bal. Lantez geeft een lange en hoge pass. Sakurai krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alexandersson rent richting de bal. Alexandersson geeft de bal voor. Bandiacky kopt de bal weg. Uytterhaegen is nu in balbezit. Uytterhaegen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Qasımzadə met een sublieme pass. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nothaft tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forchetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kin Leung komt het veld opgelopen. Borhardt komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nothaft onderschept slim de pass. Nothaft geeft de bal voor. Szendrei kopt de bal weg. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Manresa bokst de bal weg.

72e minuut.
Tadejewski geeft een lange en hoge pass. Konopiński kopt de bal weg. Daar is Borhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımzadə is nu in balbezit. Qasımzadə geeft de bal voor. Iraizoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Tadejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tadejewski geeft een hoge lob. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen haalt uit met een fantastische trap. Manresa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 6:3

76e minuut.
Zangger komt het veld opgelopen. Paganel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zimmerbauer passt de bal in één keer door. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandiacky passt de bal met de wreef. Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wódkiewicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Qasımzadə onderschept slim de pass. Qasımzadə probeert naar een medespeler te passen. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ... Iraizoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Iraizoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Paganel heeft problemen om de bal te vangen. Zangger is nu in balbezit. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 7:3

85e minuut.
Stańczuk geeft een lange en hoge pass. Lara kopt de bal weg. Borhardt rent richting de bal. Borhardt geeft een lange en hoge pass. Hennessey krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przyrowski rent richting de bal. Zangger verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 8:3

87e minuut.
Pezzo geeft een hoge lob. Alexandersson heeft problemen om de bal te vangen. Alexandersson met een sublieme pass. Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen draait met de bal, schiet en ... Manresa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 48%, Fenerbahçe Sk 52%.
Mosmorfosfor - Fenerbahçe Sk 8:3