Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başakşehir BLD İSTANBUL
442 Tactiek TUZAKk
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Vargas probeert de bal met de borst te controleren. Hamelin rent richting de bal. Hamelin passt de bal met de wreef. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Semaver rent richting de bal. Semaver passt de bal zonder na te denken. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Ertem krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Kampa speelt de bal door. Pleśniak heeft problemen om de bal te vangen. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Semaver probeert naar een medespeler te passen. Kampa rent richting de bal. Kampa passt de bal met de wreef. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Daar is Hamelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśniak is nu in balbezit. Samsunluoğlu is nu in balbezit. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Samsunluoğlu is nu in balbezit. Pleśniak onderschept slim de pass. Hamelin rent richting de bal. Hamelin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tomac met een sublieme pass. Daar is Pleśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomac is nu in balbezit. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak passt de bal in één keer door. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:1

27e minuut.
Kampa is nu in balbezit. Kampa passt de bal zonder na te denken. Hamelin rent richting de bal. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Antalyalılar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz passt de bal met de wreef. Kampa is nu in balbezit. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kampa met een snelle inworp. Duyu geeft een hoge lob. Hamelin kopt de bal weg. Pleśniak heeft problemen om de bal te vangen. Pleśniak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:2

35e minuut.
Kampa geeft een hoge lob. Pleśniak kopt de bal weg. Hamelin heeft problemen om de bal te vangen. Hamelin schiet op doel. Eren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:3

41e minuut.
Daar is Kampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Hamelin rent richting de bal. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleśniak speelt de bal door. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 85%, İSTANBUL 15%.
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:4

46e minuut.
Äckerle komt het veld opgelopen. Koitorg komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Semaver passt de bal met de wreef. Daar is Samsunluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak schiet op doel. Eren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:5

47e minuut.
Karamanlılar passt de bal in één keer door. Tomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomac probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:6

50e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Duyu verovert de bal door een tackle van achteren. Duyu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hamelin de bal. Hamelin schiet op doel. Eren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Samsunluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Samsunluoğlu speelt de bal door. Koitorg met een sublieme pass. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Koitorg verovert de bal door een tackle van achteren. Koitorg met een sublieme pass. Antalyalılar rent richting de bal. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Eren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Samsunluoğlu geeft een lange en hoge pass. Bountouris kopt de bal weg. Koitorg met een sublieme pass. Daar is Hamelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamelin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Koitorg onderschept slim de pass. Koitorg geeft de bal voor. Klungelig pakt Antalyalılar de bal. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Eren bokst de bal weg.

77e minuut.
Yağmur rent richting de bal. Duyu verovert de bal door een tackle van achteren. Duyu met een sublieme pass. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybył komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başakşehir BLD 76%, İSTANBUL 24%.
Başakşehir BLD - İSTANBUL 0:6