Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: Zitem FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23344
Zitem FC KIYI EMNİYETİ 1856
has Tactiek 5212
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 56.6
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Socha met een snelle inworp. Sağlam rent richting de bal. Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Delle Monache verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlam rent richting de bal. Sağlam passt de bal in één keer door. Liput rent richting de bal. Liput geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Gazalcı passt de bal met de wreef. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo rent richting de bal. Tovani onderschept slim de pass. Tovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Nedović de bal. Sağlam is nu in balbezit. Sağlam passt de bal met de wreef. Nedović rent richting de bal. Nedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Łabudziński geeft een lange en hoge pass. MacNider kopt de bal weg. Klungelig pakt Rauseo de bal. Tovani rent richting de bal. Tovani geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pono de bal. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Socha is nu in balbezit. Sağlam verovert de bal door een tackle van achteren. Sağlam probeert naar een medespeler te passen. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. MacNider maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gazalcı geeft de bal voor. Celada is nu in balbezit. Tovani onderschept slim de pass. Tovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:1

29e minuut.
Celada rent richting de bal. Iarmolatu onderschept slim de pass. Iarmolatu geeft de bal voor. Tovani heeft problemen om de bal te vangen. Tovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gazalcı is nu in balbezit. Gazalcı passt de bal zonder na te denken. Łabudziński speelt de bal door. MacNider rent richting de bal. MacNider haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. MacNider is nu in balbezit. MacNider schiet op doel. Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Gazalcı kopt de bal weg. Daar is Liput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNider is nu in balbezit. MacNider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:2

41e minuut.
Arnal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tiryaki komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Socha geeft de bal voor. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNider is nu in balbezit. MacNider schiet op doel. Piscitelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 67%, KIYI EMNİYETİ 1856 33%.
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

47e minuut.
Gazalcı met een snelle inworp. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha geeft een hoge lob. Tovani rent richting de bal. Tovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zátrok passt de bal zonder na te denken. Socha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pono de bal. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:4

51e minuut.
Tovani rent richting de bal. Tovani geeft de bal voor. Pono kan de bal niet met de borst controleren. MacNider rent richting de bal. MacNider schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gazalcı kopt de bal weg. Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. Łabudziński passt de bal met de wreef. Daar is Tovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:5

63e minuut.
Zátrok kopt de bal weg. Daar is Rauseo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
MacNider is nu in balbezit. Met opzet legt Pono zijn tegenspeler op de grond. MacNider raakt geblesseerd tijdens het duel. MacNider zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pono ... Strafschop! Tovani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacNider neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Nedović rent richting de bal. Nedović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alacabey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pono verovert de bal door een tackle van achteren. Pono geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socha met de inworp. Gazalcı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Celada passt de bal zonder na te denken. Łabudziński speelt de bal door. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Piscitelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:6

78e minuut.
MacNider passt de bal met de wreef. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński passt de bal in één keer door. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani is nu in balbezit. Łabudziński is nu in balbezit. Tovani is nu in balbezit. Tovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nedović probeert de bal met de borst te controleren. Gazalcı is nu in balbezit. Gazalcı passt de bal zonder na te denken. Tovani rent richting de bal. Tovani schiet op doel. Piscitelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tovani stond buitenspel. Szumski komt het veld opgelopen. Gollovitzer komt het veld opgelopen. Basmacı komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tovani passt de bal met de wreef. MacNider rent richting de bal. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer schiet op doel. Piscitelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:7

87e minuut.
MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider geeft de bal voor. Pono kopt de bal weg. Szumski geeft een lange en hoge pass. Tovani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piscitelli trapt de bal weg van het doel. Szumski geeft een hoge lob. Tovani is nu in balbezit. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Piscitelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 69%, KIYI EMNİYETİ 1856 31%.
Zitem FC - KIYI EMNİYETİ 1856 0:7