Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.07
  • Stadion: kocatepe Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11820
kocatepe ULUTAŞ sk
son Tactiek ULUTAŞ
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral passt de bal zonder na te denken. Vairo rent richting de bal. Vairo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Karaisalı passt de bal met de wreef. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek probeert naar een medespeler te passen. Vairo rent richting de bal. Vairo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - ULUTAŞ sk 0:1

10e minuut.
Chaberek speelt de bal door. Vairo rent richting de bal. Penchev begaat een overtreding. Penchev krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Karaisalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaisalı. Karaisalı krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Karaisalı speelt de bal door. Penchev rent richting de bal. Vairo verovert de bal door een tackle van achteren. Vairo draait met de bal, schiet en ... Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - ULUTAŞ sk 0:2

15e minuut.
Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal in één keer door. Daar is Penchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaisalı is nu in balbezit. Karaisalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek speelt de bal door. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo verovert de bal door een tackle van achteren. Vairo schiet op doel. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vairo rent richting de bal. Vairo geeft de bal voor. Karaisalı rent richting de bal. Karaisalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Topçu probeert de bal met de borst te controleren. Topçu speelt de bal door. Richter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vairo rent richting de bal. Vairo schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Nędzak passt de bal in één keer door. Karaisalı is nu in balbezit. Karaisalı probeert naar een medespeler te passen. Vairo is nu in balbezit. Vairo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 62%, ULUTAŞ sk 38%.
kocatepe - ULUTAŞ sk 0:2

46e minuut.
Chaberek passt de bal met de wreef. Nędzak rent richting de bal. Nędzak geeft de bal voor. Vairo is nu in balbezit. Vairo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nędzak passt de bal met de wreef. Daar is Chaberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaberek probeert naar een medespeler te passen. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nędzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek geeft een hoge lob. Vairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - ULUTAŞ sk 0:3

55e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçu onderschept slim de pass. Topçu met een sublieme pass. Vairo rent richting de bal. Vairo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Marconato met een sublieme pass. Aymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymon passt de bal met de wreef. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gümüşsöz probeert naar een medespeler te passen. Horozcu kopt de bal weg. Vairo is nu in balbezit. Vairo schiet op doel. Paal! Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Doeltrap. Gümüşsöz met een harde bal richting middenveld. Chaberek met een sublieme pass. Horozcu geeft een hoge lob. Vairo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 65%, ULUTAŞ sk 35%.
kocatepe - ULUTAŞ sk 0:3