Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor YavuzSultanSelimSpor
V2.8 Tactiek tektek2li
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 55.6
outstanding Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Gábor is nu in balbezit. Gábor heeft problemen om de bal te vangen. Gábor passt de bal met de wreef. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 0:1

7e minuut.
Gábor met de inworp. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański speelt de bal door. Gábor rent richting de bal. Gábor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Stroev passt de bal met de wreef. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel passt de bal zonder na te denken. Bori is nu in balbezit. Bori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă passt de bal zonder na te denken. Çınarel is nu in balbezit. Çınarel geeft de bal voor. Stroev springt en kopt de bal. Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gábor probeert naar een medespeler te passen. Siboni rent richting de bal. Xasaylı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siboni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gmyrek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sudrowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 0:2

17e minuut.
Osmangazi geeft een hoge lob. Bori kopt de bal weg. Stroev rent richting de bal. Bori rent richting de bal. Bori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stroev rent richting de bal. Stroev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kuytubahar geeft de bal voor. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groh begaat een overtreding. Stroev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzeciak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gábor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabiański geeft een lange en hoge pass. Gmyrek krijgt zijn hoofd ertegen. Sudrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Xasaylı onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 0:3

37e minuut.
Çınarel is nu in balbezit. Çınarel geeft een hoge lob. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori draait met de bal, schiet en ... Văcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 1:3

40e minuut.
Daar is Kuńczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bori rent richting de bal. Stroev rent richting de bal. Bori rent richting de bal. Bori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ürküm speelt de bal door. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel passt de bal in één keer door. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Gaher passt de bal met de wreef. Xasaylı geeft de bal voor. Bori controleert de bal met de borst. Bori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 55%, YavuzSultanSelimSpor 45%.
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 2:3

47e minuut.
Groh onderschept slim de pass. Stroev verovert de bal door een tackle van achteren. Bori is nu in balbezit. Bori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 3:3

54e minuut.
Pabiański is nu in balbezit. Pabiański probeert naar een medespeler te passen. Gábor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábor geeft een hoge lob. Gmyrek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal met de wreef. Bori is nu in balbezit. Bori draait met de bal, schiet en ... Văcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bănuţă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bănuţă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Pabiański speelt de bal door. Gábor rent richting de bal. Gábor met een sublieme pass. Siboni is nu in balbezit. Siboni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 3:4

67e minuut.
Kuytubahar geeft de bal voor. Inworp. Leitão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worthy is nu in balbezit. Worthy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ürküm met een snelle inworp. Lečić is nu in balbezit. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Bori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ürküm onderschept slim de pass. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Stroev rent richting de bal. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stroev is nu in balbezit. Stroev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 4:4

87e minuut.
Çınarel is nu in balbezit. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 51%, YavuzSultanSelimSpor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş ™e - Spor - YavuzSultanSelimSpor 4:4