Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK kocatepe
Bir de bu var Tactiek son
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 51.3
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Özdamar passt de bal zonder na te denken. Srebrny rent richting de bal. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 1:0

6e minuut.
Marconato rent richting de bal. Marconato probeert naar een medespeler te passen. Piqueras probeert naar een medespeler te passen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel. Caltabellotta bokst de bal weg.

8e minuut.
Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue geeft een hoge lob. Özdamar is nu in balbezit. Daar is Özdamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdamar schiet op doel. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
İlet met een sublieme pass. Marconato rent richting de bal. Marconato passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 1:1

17e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. Jakosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Özdamar de bal. Özdamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 2:1

22e minuut.
Delflaesse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benkowski geeft een lange en hoge pass. Özdamar maakt een snoekduik en kopt de bal. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Piqueras passt de bal zonder na te denken. Marconato is nu in balbezit. Marconato passt de bal in één keer door. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Caltabellotta bokst de bal weg.

25e minuut.
Srebrny kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert İlet de bal onder controle te krijgen. Özdamar met een sublieme pass. Jakosz rent richting de bal. Jakosz schiet op doel. Dawson bokst de bal weg. Özdamar is nu in balbezit. Özdamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 3:1

29e minuut.
Piqueras kopt de bal weg. Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Srebrny rent richting de bal. Srebrny geeft een hoge lob. Jakosz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pardo speelt de bal door. Srebrny is nu in balbezit. Srebrny passt de bal in één keer door. Özdamar is nu in balbezit. Özdamar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mlekota onderschept slim de pass. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Jakosz kopt de bal weg. Özdamar is nu in balbezit. Özdamar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Liszewski probeert naar een medespeler te passen. Vidigal geeft een lange en hoge pass. Calzavacca kopt de bal weg. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 3:2

43e minuut.
Calzavacca geeft een hoge lob. Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bitlis is nu in balbezit. Piqueras is nu in balbezit. Piqueras schiet op doel. Caltabellotta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 43%, kocatepe 57%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 3:2

48e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz draait met de bal, schiet en ... Delflaesse probeert de bal aan de voet te houden. Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marin met de inworp. Benkowski rent richting de bal. Benkowski geeft de bal voor. Özdamar springt en kopt de bal. Dawson bokst de bal weg.

58e minuut.
Marin met een sublieme pass. Jakosz heeft problemen om de bal te vangen. Jakosz speelt de bal door. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar draait met de bal, schiet en ... Dawson bokst de bal weg. Özdamar is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mlekota geeft een lange en hoge pass. Jakosz kopt de bal weg. Penchev is nu in balbezit. Özdamar onderschept slim de pass. Özdamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Liszewski probeert naar een medespeler te passen. Piqueras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Srebrny. Srebrny krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski geeft een hoge lob. Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Jakosz rent richting de bal. Jakosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Piqueras de bal. Piqueras probeert naar een medespeler te passen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel. Caltabellotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 3:3

77e minuut.
Banjac passt de bal in één keer door. bin Abas rent richting de bal. Benkowski begaat een overtreding. Benkowski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vidigal geeft een hoge lob. Inworp. bin Abas met de inworp. Calzavacca geeft een lange en hoge pass. Liszewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 40%, kocatepe 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - kocatepe 3:3