Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: Gazi Stadyumu
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16019
Kastamonu FK 1907.fc
3-5-2 yeni Tactiek 5+3+2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 63.1
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Inworp. Laranjeiro met de inworp. Tuvaoğlu geeft een hoge lob. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino schiet op doel. Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damatlık neemt de hoekschop. Gerondino rent richting de bal. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Costarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Nistad passt de bal in één keer door. Sušal is nu in balbezit. Abacık begaat een overtreding. Sušal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubinshtein wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - 1907.fc 1:0

8e minuut.
Aldeia verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeia geeft de bal voor. Larrarte rent richting de bal. Gerondino onderschept slim de pass. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kerker probeert naar een medespeler te passen. Laranjeiro rent richting de bal. Laranjeiro met een sublieme pass. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Damatlık rent richting de bal. Damatlık passt de bal in één keer door. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Laranjeiro passt de bal zonder na te denken. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuvaoğlu speelt de bal door. Rust is nu in balbezit. Rust haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Krzanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kerker de bal. Kerker geeft de bal voor. Gerondino rent richting de bal. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tuvaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Stafiera is nu in balbezit. Kerker onderschept slim de pass. Kerker geeft een hoge lob. Rust maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Abacık geeft een hoge lob. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino speelt de bal door. Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rust draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sierny rent richting de bal. Sierny speelt de bal door. Rubinshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinshtein geeft de bal voor. Sušal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gerondino rent richting de bal. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuvaoğlu passt de bal zonder na te denken. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gerondino heeft problemen om de bal te vangen. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuvaoğlu passt de bal in één keer door. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 58%, 1907.fc 42%.
Kastamonu FK - 1907.fc 1:0

46e minuut.
Laranjeiro rent richting de bal. Laranjeiro geeft de bal voor. Daar is Greavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rust rent richting de bal. Rust schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kastamonu FK - 1907.fc 1:1

49e minuut.
Sierny geeft een lange en hoge pass. Nistad kopt de bal weg. Sušal rent richting de bal. Rubinshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinshtein draait met de bal, schiet en ... Altındemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gerondino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rust de bal. Greavu rent richting de bal. Rust verovert de bal door een tackle van achteren. Rust draait met de bal, schiet en ... Costarelli bokst de bal weg. Gerondino heeft problemen om de bal te vangen. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - 1907.fc 1:2

63e minuut.
Việt Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Rubinshtein met een sublieme pass. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad haalt uit met een fantastische trap. Altındemir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kastamonu FK - 1907.fc 2:2

67e minuut.
Aldeia kopt de bal weg. Daar is Laranjeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štraitas rent richting de bal. Štraitas geeft een hoge lob. Nistad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Krzanowski speelt de bal door. Štraitas is nu in balbezit. Štraitas probeert naar een medespeler te passen. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. İlter komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Nistad is nu in balbezit. Cebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad begaat een overtreding. Nistad krijgt een gele kaart. Cebesoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Agostinis komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Greavu is nu in balbezit. İlter verovert de bal door een tackle van achteren. İlter passt de bal zonder na te denken. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekdemir komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rubinshtein is nu in balbezit. Rubinshtein passt de bal met de wreef. Sierny speelt de bal door. Sušal rent richting de bal. Sušal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rubinshtein rent richting de bal. Štraitas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldeia. Aldeia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 51%, 1907.fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kastamonu FK - 1907.fc 2:2