Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyS Zonguldak FK
x Tactiek Zonguldak
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdinçer met een snelle inworp. Usul is nu in balbezit. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer probeert naar een medespeler te passen. Flood bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Styczyński met een sublieme pass. Merunka rent richting de bal. Merunka passt de bal in één keer door. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Özdinçer onderschept slim de pass. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Renault probeert naar een medespeler te passen. Altaylı probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Majerczyk de bal. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello passt de bal met de wreef. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zjača passt de bal met de wreef. Nemətov rent richting de bal. Nemətov heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Zonguldak FK 0:1

28e minuut.
Majerczyk kopt de bal weg. Colwill rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goulding. Goulding krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Goulding rent richting de bal. Goulding speelt de bal door. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Renault de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Zonguldak FK 0:2

31e minuut.
Colwill rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrichello. Colwill is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flood met een snel genomen vrije trap. Zarifel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merunka is nu in balbezit. Merunka draait met de bal, schiet en ... Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Nemətov is nu in balbezit. Renault legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nemətov raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemətov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Czpiotek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Zonguldak FK 0:3

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Styczyński de bal onder controle te krijgen. Zarifel rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pekşeker zal de hoekschop nemen. Zarifel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Usul heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov probeert naar een medespeler te passen. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Czpiotek trapt de bal weg. Colwill kopt de bal weg. Klungelig pakt Styczyński de bal. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 61%, Zonguldak FK 39%.
CurlyS - Zonguldak FK 0:3

50e minuut.
Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk passt de bal met de wreef. Colwill rent richting de bal. Colwill geeft de bal voor. Zarifel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Baghumyan met een harde bal richting middenveld. Özdinçer kopt de bal weg. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Merunka maakt een snoekduik en kopt de bal. Czpiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ramalho met een sublieme pass. Merunka is nu in balbezit. Altaylı begaat een overtreding. Altaylı krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Barrichello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding geeft een lange en hoge pass. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Zonguldak FK 0:4

83e minuut.
Məmmədli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çatırdatıroğlu met een snelle inworp. Pekşeker geeft een hoge lob. Zarifel krijgt zijn hoofd ertegen. Baghumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baghumyan probeert naar een medespeler te passen. Nemətov kopt de bal weg. Merunka is nu in balbezit. Merunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Zonguldak FK 0:5

87e minuut.
Goulding rent richting de bal. Goulding passt de bal in één keer door. Renault rent richting de bal. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 53%, Zonguldak FK 47%.
CurlyS - Zonguldak FK 0:5