Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.BEŞİKTAŞ Çakalli
deneme Tactiek çift forvet
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Perzak is nu in balbezit. Perzak geeft de bal voor. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel. Dahm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hérault bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonek onderschept slim de pass. Šimonek passt de bal met de wreef. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... Tihonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hérault geeft een lange en hoge pass. Perzak is nu in balbezit. Perzak passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Łopatowicz is nu in balbezit. Hende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łopatowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jacques met een snel genomen vrije trap. Greavu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Met opzet legt Jacques zijn tegenspeler op de grond. Nikolaou raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanesco met een snel genomen vrije trap. Szofmer met een sublieme pass. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel. Dahm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Di Niro is nu in balbezit. Perzak onderschept slim de pass. Perzak probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Dahm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Isar geeft een lange en hoge pass. Perzak controleert de bal met de borst. Perzak passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Dahm bokst de bal weg.

44e minuut.
Graaf passt de bal in één keer door. Isar probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 43%, Çakalli 57%.
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 1:0

48e minuut.
Perzak met een sublieme pass. Łopatowicz rent richting de bal. Dagsland is nu in balbezit. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Isar probeert naar een medespeler te passen. Zanesco probeert naar een medespeler te passen. Šimonek is nu in balbezit. Šimonek geeft een hoge lob. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen. Tihonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szofmer onderschept slim de pass. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Esca komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Graaf passt de bal zonder na te denken. Hérault rent richting de bal. Hérault met een sublieme pass. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jacques geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz kopt de bal weg. Hende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Greavu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căldăraru met een sublieme pass. Daar is Greavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greavu draait met de bal, schiet en ... Wyrobek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Perzak neemt de hoekschop. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Hende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 1:1

63e minuut.
Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar verovert de bal door een tackle van achteren. Zdjelar passt de bal in één keer door. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Tihonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Di Niro passt de bal in één keer door. Coporan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šimonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Isar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 2:1

73e minuut.
Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz passt de bal met de wreef. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru haalt uit met een fantastische trap. Dahm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 2:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palikuća komt het veld opgelopen. Graaf met de inworp. Šimonek is nu in balbezit. Šimonek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 35%, Çakalli 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.BEŞİKTAŞ - Çakalli 2:2