Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şimşekler95 Preveze Deniz Gücü 1538
silici9 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann geeft de bal voor. Turner kopt de bal weg. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski schiet op doel. Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cruzeiro probeert de bal aan de voet te houden. Brozowski rent richting de bal. Brozowski passt de bal met de wreef. Turner is nu in balbezit. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Măldărăşanu trapt de bal weg van het doel. Cruzeiro probeert de bal met de borst te controleren. Cruzeiro geeft een lange en hoge pass. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ayata met een harde bal richting middenveld. Hristu kopt de bal weg. Votruba rent richting de bal. Turner onderschept slim de pass. Turner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hristu passt de bal in één keer door. Merckx heeft problemen om de bal te vangen. Merckx met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Turner krijgt zijn hoofd ertegen. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Norek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Preveze Deniz Gücü 1538 0:1

25e minuut.
Kajtan passt de bal in één keer door. Tsukerman rent richting de bal. Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
şimşekler95 - Preveze Deniz Gücü 1538 1:1

29e minuut.
Butulescu passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza met een sublieme pass. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski geeft de bal voor. Szczurowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro passt de bal zonder na te denken. Hristu speelt de bal door. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 54%, Preveze Deniz Gücü 1538 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
şimşekler95 - Preveze Deniz Gücü 1538 1:1

46e minuut.
Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Norek de bal. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bambrowski speelt de bal door. Kajtan rent richting de bal. Kajtan speelt de bal door. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gudiño onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kristal geeft een hoge lob. Hermann kopt de bal weg. Żeleński met een sublieme pass. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hermann kopt de bal weg. Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski passt de bal in één keer door. Turner rent richting de bal. Turner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Gudiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudiño geeft een lange en hoge pass. Luberichs kopt de bal weg. Kajtan heeft problemen om de bal te vangen. Kristal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pala geeft een hoge lob. Măldărăşanu speelt de bal door. Amato kopt de bal weg. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Preveze Deniz Gücü 1538 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 59%, Preveze Deniz Gücü 1538 41%.
şimşekler95 - Preveze Deniz Gücü 1538 2:1