Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 şimşekler95
442 Tactiek silici9
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brozowski neemt de hoekschop. Szczurowski springt en kopt de bal. Sczepiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Turner controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - şimşekler95 1:0

7e minuut.
Pala passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza speelt de bal door. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szczurowski kopt de bal weg. Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski geeft een lange en hoge pass. Szczurowski krijgt zijn hoofd ertegen. Sczepiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kajtan is nu in balbezit. Hermann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kajtan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bambrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gudiño geeft een hoge lob. Kajtan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu geeft de bal voor. Turner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - şimşekler95 2:0

32e minuut.
Sczepiński speelt de bal door. Brozowski kopt de bal weg. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - şimşekler95 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 45%, şimşekler95 55%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - şimşekler95 3:0

48e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato geeft een hoge lob. Brozowski kopt de bal weg. Brozowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Merckx met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza geeft de bal voor. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Merckx probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner haalt uit met een fantastische trap. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bambrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anselmo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 39%, şimşekler95 61%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - şimşekler95 3:0