Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 Çakalli
442 Tactiek çift forvet
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Łopatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru met een sublieme pass. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. Ayata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 0:1

7e minuut.
Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner passt de bal in één keer door. Jacques speelt de bal door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jacques kopt de bal weg. Perzak heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft de bal voor. Turner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Greavu passt de bal met de wreef. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 0:2

26e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Hristu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greavu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Căldăraru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łopatowicz kopt de bal weg. Ayata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques passt de bal met de wreef. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 0:3

30e minuut.
Hérault rent richting de bal. Hérault met een sublieme pass. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel. Ayata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 0:4

34e minuut.
Hérault is nu in balbezit. Hérault geeft een lange en hoge pass. Greavu kopt de bal weg. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Łopatowicz passt de bal met de wreef. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Greavu rent richting de bal. Greavu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łopatowicz de bal. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 0:5

41e minuut.
Szczurowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Merckx de bal. Perzak geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel. Ayata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 0:6

43e minuut.
Szczurowski passt de bal zonder na te denken. Hristu rent richting de bal. Hristu passt de bal zonder na te denken. Turner rent richting de bal. Turner draait met de bal, schiet en ... Tihonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 56%, Çakalli 44%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:6

47e minuut.
Perzak probeert naar een medespeler te passen. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu met een sublieme pass. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel. Ayata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:7

50e minuut.
Greavu probeert naar een medespeler te passen. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:8

57e minuut.
Greavu kopt de bal weg. Daar is Łopatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopatowicz passt de bal zonder na te denken. Greavu rent richting de bal. Greavu schiet op doel. Ayata bokst de bal weg. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:9

58e minuut.
Hristu passt de bal zonder na te denken. Jacques rent richting de bal. Jacques probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Ayata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brozowski is nu in balbezit. Brozowski geeft een hoge lob. Szczurowski rent richting de bal. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Tihonov bokst de bal weg.

80e minuut.
Căldăraru geeft de bal voor. Gudiño kopt de bal weg. Perzak speelt de bal door. Greavu heeft problemen om de bal te vangen. Greavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:10

85e minuut.
Łopatowicz rent richting de bal. Gudiño rent richting de bal. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. Ayata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ayata trapt de bal weg. Brozowski kopt de bal weg. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 51%, Çakalli 49%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Çakalli 1:10