Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: Gazi Stadyumu
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14938
Kastamonu FK Zonguldak FK
4-1-3-2 Tactiek Zonguldak
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Štraitas probeert naar een medespeler te passen. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski passt de bal in één keer door. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli draait met de bal, schiet en ... Baghumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Haralambie de bal. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Rubinshtein kopt de bal weg. Nistad rent richting de bal. Nistad haalt uit met een fantastische trap. Baghumyan bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Barrichello de bal. Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal met de wreef. Novelli is nu in balbezit. Novelli schiet op doel. Baghumyan bokst de bal weg.

13e minuut.
Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello geeft een lange en hoge pass. Larrarte heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Costarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Štraitas probeert de bal met de borst te controleren. Štraitas passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Nistad verovert de bal door een tackle van achteren. Nistad schiet op doel. Baghumyan bokst de bal weg.

15e minuut.
Nistad geeft een hoge lob. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Nistad zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sierny speelt de bal door. Rubinshtein rent richting de bal. Rubinshtein geeft een lange en hoge pass. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Məmmədli heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədli met een sublieme pass. Novelli is nu in balbezit. Novelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Rubinshtein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci rent richting de bal. Besteci geeft de bal voor. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zjača met een sublieme pass. Keren kan de bal niet met de borst controleren. Məmmədli rent richting de bal. Nistad onderschept slim de pass. Nistad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer probeert naar een medespeler te passen. Larrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov schiet op doel. Costarelli bokst de bal weg.

39e minuut.
Sierny met een snelle inworp. Novelli is nu in balbezit. Haralambie begaat een overtreding. Haralambie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Merunka rent richting de bal. Merunka geeft de bal voor. Larrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 34%, Zonguldak FK 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kastamonu FK - Zonguldak FK 0:0

46e minuut.
Greavu heeft problemen om de bal te vangen. Barrichello is nu in balbezit. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Costarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - Zonguldak FK 0:1

54e minuut.
Štraitas speelt de bal door. Sierny speelt de bal door. Krzanowski met een sublieme pass. Rubinshtein is nu in balbezit. Rubinshtein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Štraitas rent richting de bal. Štraitas passt de bal zonder na te denken. Zjača bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli verovert de bal door een tackle van achteren. Novelli schiet op doel. Baghumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sierny geeft de bal voor. Nistad springt en kopt de bal. Klungelig pakt Məmmədli de bal. Novelli rent richting de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap. Baghumyan bokst de bal weg.

89e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal zonder na te denken. Novelli rent richting de bal. Novelli draait met de bal, schiet en ... Zjača probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rubinshtein passt de bal in één keer door. Štraitas is nu in balbezit. Štraitas passt de bal met de wreef. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 42%, Zonguldak FK 58%.
Kastamonu FK - Zonguldak FK 0:1