Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: Kadıköy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22858
1907.fc CurlyS
5+3+2 Tactiek x
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Colwill met een sublieme pass. Zarifel is nu in balbezit. Abacık rent richting de bal. Zarifel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel haalt uit met een fantastische trap. Altındemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rust met de inworp. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuvaoğlu geeft een hoge lob. Pekdemir maakt een snoekduik en kopt de bal. Czpiotek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - CurlyS 1:0

20e minuut.
Daar is Kut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kut geeft een lange en hoge pass. Počeradský rent richting de bal. Colwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Colwill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Cebesoy de bal. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebesoy begaat een overtreding. Cebesoy krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zarifel is nu in balbezit. Colwill probeert naar een medespeler te passen. Kut probeert naar een medespeler te passen. Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk geeft een hoge lob. Altındemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tuvaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pekdemir de bal. Pekdemir passt de bal met de wreef. Erten is nu in balbezit. Erten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Majerczyk geeft de bal voor. Kerker kan de bal niet met de borst controleren. Zarifel rent richting de bal. Zarifel haalt uit met een fantastische trap. Altındemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1907.fc - CurlyS 1:1

44e minuut.
Colwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Colwill passt de bal zonder na te denken. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aldeia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 59%, CurlyS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1907.fc - CurlyS 1:1

46e minuut.
İlter komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tuvaoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt İlter de bal. Erten rent richting de bal. İlter rent richting de bal. İlter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erten rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Colwill rent richting de bal. Colwill passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abacık de bal. Zarifel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rust is nu in balbezit. Rust speelt de bal door. Dincă speelt de bal door. Klungelig pakt İlter de bal. İlter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Renault geeft een lange en hoge pass. Zarifel kopt de bal weg. Colwill met een sublieme pass. Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Czpiotek trapt de bal weg. Colwill kopt de bal weg. Klungelig pakt Abacık de bal. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 49%, CurlyS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1907.fc - CurlyS 1:1