Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.BEŞİKTAŞ Preveze Deniz Gücü 1538
deneme Tactiek 442
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Šimonek probeert naar een medespeler te passen. Isar speelt de bal door. Nikolaou geeft een lange en hoge pass. Zdjelar springt en kopt de bal. Ayata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu geeft de bal voor. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski geeft de bal voor. Dahm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco passt de bal in één keer door. Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Zdjelar heeft problemen om de bal te vangen. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... Ayata bokst de bal weg.

27e minuut.
Brozowski probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Met opzet legt Šimonek zijn tegenspeler op de grond. Šimonek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zanesco geeft een hoge lob. Zdjelar kopt de bal weg. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

32e minuut.
Graaf speelt de bal door. Isar is nu in balbezit. Isar passt de bal zonder na te denken. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ayata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

34e minuut.
Graaf met een sublieme pass. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro passt de bal met de wreef. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala passt de bal zonder na te denken. Gudiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zanesco speelt de bal door. Nikolaou rent richting de bal. Butulescu is nu in balbezit. Nikolaou onderschept slim de pass. Nikolaou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 44%, Preveze Deniz Gücü 1538 56%.
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

53e minuut.
Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou speelt de bal door. Merckx rent richting de bal. Zdjelar verovert de bal door een tackle van achteren. Zdjelar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Di Niro speelt de bal door. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal zonder na te denken. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Turner is nu in balbezit. Hende onderschept slim de pass. Hende speelt de bal door. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro geeft de bal voor. Ayata bokst de bal weg. Zdjelar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

61e minuut.
Esca verovert de bal door een tackle van achteren. Esca geeft de bal voor. Nikolaou kopt de bal weg. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Esca probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar passt de bal in één keer door. Daar is Nikolaou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Ayata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Doeltrap. Wyrobek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Isar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Butulescu de bal onder controle te krijgen. Di Niro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Niro geeft de bal voor. Zdjelar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Palikuća komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Graaf heeft problemen om de bal te vangen. Graaf probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar schiet op doel. Ayata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

84e minuut.
Pala onderschept slim de pass. Pala geeft de bal voor. Esca heeft problemen om de bal te vangen. Turner is nu in balbezit. Turner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Di Niro rent richting de bal. Di Niro passt de bal in één keer door. Pala geeft een hoge lob. Szczurowski springt en kopt de bal. Palikuća probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 4:1

88e minuut.
Merckx rent richting de bal. Merckx geeft een hoge lob. Szczurowski heeft problemen om de bal te vangen. Hende geeft een lange en hoge pass. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen. Ayata bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 36%, Preveze Deniz Gücü 1538 64%.
H.BEŞİKTAŞ - Preveze Deniz Gücü 1538 4:1