Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şimşekler95 Çakalli
silici9 Tactiek çift forvet
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Coporan speelt de bal door. Klungelig pakt Hérault de bal. Hérault speelt de bal door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz passt de bal met de wreef. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kurnatowski geeft een hoge lob. Jacques controleert de bal met de borst. Jacques passt de bal in één keer door. Hérault is nu in balbezit. Hérault geeft een lange en hoge pass. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hérault rent richting de bal. Hérault speelt de bal door. Żeleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Seedorf passt de bal zonder na te denken. Hérault rent richting de bal. Hérault passt de bal met de wreef. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Căldăraru speelt de bal door. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Greavu de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Çakalli 0:1

35e minuut.
Greavu rent richting de bal. Greavu passt de bal met de wreef. Grochal speelt de bal door. Greavu rent richting de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Tsukerman is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan met een sublieme pass. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 61%, Çakalli 39%.
şimşekler95 - Çakalli 0:1

50e minuut.
Grochal onderschept slim de pass. Grochal geeft de bal voor. Votruba kan de bal niet met de borst controleren. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Grochal kan de bal niet met de borst controleren. Cruzeiro onderschept slim de pass. Cruzeiro speelt de bal door. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szofmer geeft de bal voor. Hérault kopt de bal weg. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Sczepiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Çakalli 0:2

63e minuut.
Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman passt de bal in één keer door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Çakalli 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grochal met een snelle inworp. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Çakalli 0:4

72e minuut.
Norek rent richting de bal. Norek geeft een lange en hoge pass. Kajtan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsukerman de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
şimşekler95 - Çakalli 1:4

77e minuut.
Mazzotti geeft een hoge lob. Hérault bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérault passt de bal met de wreef. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Amato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hérault bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérault passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz schiet op doel. Sczepiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel. Sczepiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Łopatowicz kopt de bal weg. Greavu controleert de bal met de borst. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu onderschept slim de pass. Greavu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şimşekler95 53%, Çakalli 47%.
şimşekler95 - Çakalli 1:4