Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.08
  • Stadion: belediyeci Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14117
SOSYETİK KARGALAR Yelloweagles
sedat2 Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten excellent
weak Passen average
formidable Verdedigen adequate


7e minuut.
Klungelig pakt Aladeviren de bal. Aladeviren geeft een hoge lob. Mouchtaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alburç is nu in balbezit. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Prokopenko onderschept slim de pass. Prochownik geeft een hoge lob. Metal probeert naar een medespeler te passen. Alburç is nu in balbezit. Alburç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft een hoge lob. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ... Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Yelloweagles 1:0

37e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft de bal voor. Yağcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Alburç is nu in balbezit. Alburç draait met de bal, schiet en ... Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sandıkçıoğlu geeft de bal voor. Tüzel heeft problemen om de bal te vangen. Tüzel geeft een hoge lob. Daar is Alburç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alburç schiet op doel. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 67%, Yelloweagles 33%.
SOSYETİK KARGALAR - Yelloweagles 1:0

47e minuut.
Prochownik probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko speelt de bal door. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Yelloweagles 2:0

50e minuut.
Inworp. Prochownik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jueckstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç verovert de bal door een tackle van achteren. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Tüzel met een snelle inworp. Sandıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç is nu in balbezit. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Spaghi rent richting de bal. Tüzel verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzel probeert naar een medespeler te passen. Alburç is nu in balbezit. Alburç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nizam geeft een hoge lob. Burkan is nu in balbezit. Kiviniemi maakt een afschuwelijke overtreding. Kiviniemi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kiviniemi geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Wichary. Goede buitenspelval van de verdediging. Aladeviren neemt vlug de vrije trap. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Yelloweagles 2:1

80e minuut.
Mouchtaris geeft een hoge lob. Wichary controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aladeviren neemt vlug de vrije trap. Alburç is nu in balbezit. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 67%, Yelloweagles 33%.
SOSYETİK KARGALAR - Yelloweagles 2:1