Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.BEŞİKTAŞ Kastamonu FK
deneme Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Šimonek speelt de bal door. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar passt de bal in één keer door. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Novelli kopt de bal weg. Dagsland rent richting de bal. Dagsland geeft een hoge lob. Šimonek kopt de bal weg. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šimonek zal de hoekschop nemen. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimonek met de inworp. Krzanowski is nu in balbezit. Zdjelar onderschept slim de pass. Zdjelar schiet op doel. Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Zanesco passt de bal zonder na te denken. Zdjelar is nu in balbezit. Banouas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar onderschept slim de pass. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimonek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Isar speelt de bal door. Zdjelar rent richting de bal. Banouas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Banouas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Banouas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zdjelar raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanesco met een snel genomen vrije trap. Zdjelar springt en kopt de bal. Costarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 2:0

16e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal in één keer door. Štraitas geeft een hoge lob. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dahm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sušal kopt de bal weg. Štraitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Štraitas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Novelli de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 2:1

19e minuut.
Štraitas met een sublieme pass. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal zonder na te denken. Novelli rent richting de bal. Novelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dahm niet meer kan verder spelen. Palikuća komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Rubinshtein passt de bal met de wreef. Sierny rent richting de bal. Sierny geeft de bal voor. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 2:2

21e minuut.
Sušal kopt de bal weg. Novelli is nu in balbezit. Hende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sušal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rubinshtein onderschept slim de pass. Inworp. Rubinshtein met een snelle inworp. Sušal is nu in balbezit. Sušal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Štraitas probeert naar een medespeler te passen. Sušal rent richting de bal. Graaf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Graaf moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Graaf schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdjelar rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šimonek zal de hoekschop nemen. Zdjelar krijgt zijn hoofd ertegen. Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 35%, Kastamonu FK 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 2:2

54e minuut.
Novelli kopt de bal weg. Sušal rent richting de bal. Daar is Sušal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sušal haalt uit met een fantastische trap. Palikuća maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 2:3

56e minuut.
Štraitas speelt de bal door. Di Niro is nu in balbezit. Sierny onderschept slim de pass. Sierny geeft de bal voor. Sušal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rubinshtein rent richting de bal. Rubinshtein met een sublieme pass. Sušal rent richting de bal. Sušal draait met de bal, schiet en ... Palikuća werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Buitenspel voor Novelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Wyrobek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Stafiera is nu in balbezit. Novelli is nu in balbezit. Novelli probeert naar een medespeler te passen. Sušal is nu in balbezit. Sušal draait met de bal, schiet en ... Palikuća kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Sušal de bal. Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrobek met een sublieme pass. Daar is Zdjelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdjelar draait met de bal, schiet en ... Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rubinshtein geeft een hoge lob. Hende kopt de bal weg. Šimonek is nu in balbezit. Zdjelar is nu in balbezit. Zdjelar schiet op doel. Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adamczak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nikolaou de bal onder controle te krijgen. Rubinshtein kopt de bal weg. Sušal is nu in balbezit. Sušal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Šimonek verovert de bal door een tackle van achteren. Šimonek probeert naar een medespeler te passen. Zdjelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 3:3

80e minuut.
Isar geeft de bal voor. Rubinshtein kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanesco de bal. Sušal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sierny speelt de bal door. Stafiera rent richting de bal. Stafiera geeft een hoge lob. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nikolaou rent richting de bal. Stafiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolaou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zdjelar rent richting de bal. Zdjelar schiet op doel. Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šimonek geeft de bal voor. Zanesco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 57%, Kastamonu FK 43%.
H.BEŞİKTAŞ - Kastamonu FK 4:3