Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zonguldak FK Levski Sofia FC
Zonguldak Tactiek 343
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Merunka rent richting de bal. Merunka passt de bal in één keer door. Nemətov rent richting de bal. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Mimouni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Bandîc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zjača. Bandîc raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Hinh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Haralambie de bal. Föhr is nu in balbezit. Föhr draait met de bal, schiet en ... Baghumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bojinov speelt de bal door. Daar is Saygınbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zjača onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saygınbay neemt de hoekschop. De bal raakt de paal. Baghumyan bokst de bal weg.

23e minuut.
Alves rent richting de bal. Alves passt de bal met de wreef. Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Bandîc rent richting de bal. Bandîc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrichello met de inworp. Keren met een sublieme pass. Barrichello geeft een lange en hoge pass. Nemətov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nemətov is nu in balbezit. Nemətov passt de bal in één keer door. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Merunka is nu in balbezit. Merunka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Saygınbay geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Keren is nu in balbezit. Föhr verovert de bal door een tackle van achteren. Föhr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Haralambie heeft problemen om de bal te vangen. Haralambie geeft een lange en hoge pass. Besteci kopt de bal weg. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov schiet op doel. Mimouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 56%, Levski Sofia FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zonguldak FK - Levski Sofia FC 0:0

48e minuut.
Bandîc kopt de bal weg. Klungelig pakt Föhr de bal. Məmmədli onderschept slim de pass. Bandîc verovert de bal door een tackle van achteren. Bandîc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka verovert de bal door een tackle van achteren. Merunka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bandîc kopt de bal weg. Föhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Föhr geeft een lange en hoge pass. Bandîc krijgt zijn hoofd ertegen. Baghumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - Levski Sofia FC 0:1

70e minuut.
Besteci rent richting de bal. Besteci passt de bal zonder na te denken. Barrichello probeert naar een medespeler te passen. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Shipway is nu in balbezit. Keren is nu in balbezit. Carrobbio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrobbio krijgt een gele kaart. Keren roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Keren kan niet meer verder spelen. Barrichello wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Saygınbay passt de bal zonder na te denken. Trung Hinh speelt de bal door. Carrobbio rent richting de bal. Carrobbio schiet op doel. Bandîc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baghumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 46%, Levski Sofia FC 54%.
Zonguldak FK - Levski Sofia FC 0:1