Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyS SOSYETİK KARGALAR
352 Tactiek sedat2
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 44.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Kiviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiviniemi geeft een lange en hoge pass. Altaylı kopt de bal weg. Pekşeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekşeker geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Colwill rent richting de bal. Spaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Spaghi speelt de bal door. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel. Czpiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Renault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 0:1

14e minuut.
Flood is nu in balbezit. Flood met een sublieme pass. Mouchtaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut verovert de bal door een tackle van achteren. Kut haalt uit met een fantastische trap. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jueckstock onderschept slim de pass. Jueckstock geeft een hoge lob. Çatırdatıroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çatırdatıroğlu geeft een lange en hoge pass. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kut is nu in balbezit. Kut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 1:1

20e minuut.
Jueckstock geeft de bal voor. Renault controleert de bal met de borst. Çatırdatıroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary onderschept slim de pass. Wichary schiet op doel. Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wichary rent richting de bal. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prochownik zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wichary de bal. Flood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flood krijgt een gele kaart. Wichary is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wichary legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Wichary rent richting de bal. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Flood geeft een lange en hoge pass. Počeradský is nu in balbezit. Počeradský passt de bal met de wreef. Pekşeker is nu in balbezit. Pekşeker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prochownik kopt de bal weg. Flood rent richting de bal. Spaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel. Czpiotek bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Zarifel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarifel passt de bal zonder na te denken. Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk geeft een hoge lob. Kut krijgt zijn hoofd ertegen. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Colwill rent richting de bal. Spaghi onderschept slim de pass. Spaghi met een sublieme pass. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 1:2

45e minuut.
Zarifel passt de bal zonder na te denken. Počeradský probeert naar een medespeler te passen. Kut rent richting de bal. Kut schiet op doel. Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 42%, SOSYETİK KARGALAR 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 2:2

50e minuut.
Altaylı passt de bal zonder na te denken. Počeradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Počeradský passt de bal met de wreef. Kut rent richting de bal. Kut schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Majerczyk geeft een lange en hoge pass. Rafter kopt de bal weg. Daar is Prokopenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flood geeft een hoge lob. Kut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Altaylı met een sublieme pass. Pekşeker rent richting de bal. Pekşeker passt de bal in één keer door. Kut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Počeradský rent richting de bal. Počeradský passt de bal met de wreef. Jueckstock verovert de bal door een tackle van achteren. Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Spaghi is nu in balbezit. Çatırdatıroğlu onderschept slim de pass. Wichary onderschept slim de pass. Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 2:3

76e minuut.
Rafter kopt de bal weg. Majerczyk kan de bal niet met de borst controleren. Majerczyk speelt de bal door. Zarifel rent richting de bal. Zarifel draait met de bal, schiet en ... Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mouchtaris heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekşeker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarifel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zarifel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jueckstock de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majerczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarifel maakt een snoekduik en kopt de bal. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Altaylı onderschept slim de pass. Altaylı passt de bal in één keer door. Pekşeker rent richting de bal. Pekşeker geeft een hoge lob. Zarifel maakt een snoekduik en kopt de bal. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pekşeker passt de bal zonder na te denken. Počeradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Počeradský passt de bal zonder na te denken. Kut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 16%, SOSYETİK KARGALAR 84%.
CurlyS - SOSYETİK KARGALAR 2:3