Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yelloweagles Preveze Deniz Gücü 1538
4-4-2 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Tüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzel passt de bal met de wreef. Alburç is nu in balbezit. Alburç draait met de bal, schiet en ... Ayata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Metal is nu in balbezit. Nizam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristu. Nizam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Hristu speelt de bal door. Brozowski rent richting de bal. Brozowski probeert naar een medespeler te passen. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Hermann met een snelle inworp. Klungelig pakt Brozowski de bal. Brozowski geeft de bal voor. Szczurowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yağcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 0:1

23e minuut.
Merckx geeft de bal voor. Inworp. Tüzel met een snelle inworp. Neyzen rent richting de bal. Neyzen geeft de bal voor. Paal! Ayata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 1:1

29e minuut.
Doeltrap. Aladeviren trapt de bal weg van het doel. Hristu kopt de bal weg. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Hristu geeft een lange en hoge pass. Turner is nu in balbezit. Turner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 1:2

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Nizam de bal onder controle te krijgen. Hermann rent richting de bal. Hermann passt de bal met de wreef. Brozowski rent richting de bal. Brozowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Daar is Brozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brozowski met een sublieme pass. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap. Wańdoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 1:3

44e minuut.
Alburç passt de bal zonder na te denken. Burkan is nu in balbezit. Burkan passt de bal met de wreef. Neyzen rent richting de bal. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 51%, Preveze Deniz Gücü 1538 49%.
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 2:3

53e minuut.
Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski passt de bal met de wreef. Turner is nu in balbezit. Turner schiet op doel. Wańdoch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu probeert naar een medespeler te passen. Turner rent richting de bal. Turner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yağcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aladeviren is nu in balbezit. Hristu onderschept slim de pass. Hristu geeft een hoge lob. Szczurowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Alburç rent richting de bal. Alburç geeft een hoge lob. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan schiet op doel. Butulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayata bokst de bal weg.

60e minuut.
Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç onderschept slim de pass. Alburç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Merckx passt de bal in één keer door. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Yağcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Alburç is nu in balbezit. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Ayata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczurowski de bal onder controle te krijgen. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merckx krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Brozowski kopt de bal weg. Turner is nu in balbezit. Yedi begaat een overtreding. Yedi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Metal speelt de bal door. Neyzen is nu in balbezit. Met opzet legt Pala zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Çakı rent richting de bal. Çakı geeft een lange en hoge pass. Alburç rent richting de bal. Alburç draait met de bal, schiet en ... Ayata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 3:3

76e minuut.
Hermann kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Turner stond buitenspel. Aladeviren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burkan is nu in balbezit. Burkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Espinoza kopt de bal weg. Yağcıoğlu rent richting de bal. Yağcıoğlu passt de bal in één keer door. Alburç bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburç haalt uit met een fantastische trap. Ayata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Butulescu speelt de bal door. Tüzel rent richting de bal. Tüzel speelt de bal door. Daar is Burkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkan schiet op doel. Ayata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yelloweagles 43%, Preveze Deniz Gücü 1538 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yelloweagles - Preveze Deniz Gücü 1538 3:3