Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultangazi şimşekler95
Normal Tactiek silici9
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 54.6
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Kristal is nu in balbezit. Kristal geeft de bal voor. Barkley probeert de bal aan de voet te houden. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luberichs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tsukerman is nu in balbezit. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luberichs haalt uit met een fantastische trap. Barkley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talmaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - şimşekler95 0:1

22e minuut.
Norek passt de bal met de wreef. Kristal rent richting de bal. Kristal passt de bal met de wreef. Luberichs heeft problemen om de bal te vangen. Luberichs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cruzeiro probeert naar een medespeler te passen. Luberichs is nu in balbezit. Luberichs passt de bal met de wreef. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Talmaci bokst de bal weg.

29e minuut.
Jakovašić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kristal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amato geeft de bal voor. Luberichs krijgt zijn hoofd ertegen. Talmaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kristal probeert de bal met de borst te controleren. Kristal geeft de bal voor. Spinelli probeert de bal aan de voet te houden. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Luberichs onderschept slim de pass. Luberichs met een sublieme pass. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Talmaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazi 75%, şimşekler95 25%.
Sultangazi - şimşekler95 0:1

48e minuut.
Cruzeiro geeft een lange en hoge pass. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harasimczuk krijgt een gele kaart. Tsukerman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Luberichs neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - şimşekler95 0:2

68e minuut.
Kristal geeft een hoge lob. Lowton kopt de bal weg. Klungelig pakt Nănescu de bal. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Barkley rent richting de bal. Spinelli is nu in balbezit. Luberichs onderschept slim de pass. Klungelig pakt Luberichs de bal. Luberichs schiet op doel. Talmaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Amato probeert naar een medespeler te passen. Luberichs rent richting de bal. Pannarale bereikt de bal nog maar net als eerste. Luberichs verovert de bal door een tackle van achteren. Luberichs draait met de bal, schiet en ... Talmaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazi - şimşekler95 0:3

84e minuut.
Amato is nu in balbezit. Luberichs rent richting de bal. Tsukerman rent richting de bal. Luberichs is nu in balbezit. Luberichs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazi 68%, şimşekler95 32%.
Sultangazi - şimşekler95 0:3