Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 Sultangazi
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


10e minuut.
Spang Olsen passt de bal zonder na te denken. Pannarale rent richting de bal. Pannarale speelt de bal door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jakovašić geeft een lange en hoge pass. Giacomelli is nu in balbezit. Nănescu rent richting de bal. Nănescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Sultangazi 0:1

16e minuut.
Spang Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Spang Olsen geeft een hoge lob. Lowton speelt de bal door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... Egüz bokst de bal weg.

20e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza speelt de bal door. Marc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Neyzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu passt de bal in één keer door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Talmaci trapt de bal weg van het doel. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kayı met een harde bal richting middenveld. Daar is Pannarale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pannarale probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... Egüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 65%, Sultangazi 35%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Sultangazi 0:1

52e minuut.
Doeltrap. Egüz trapt de bal weg. Pannarale kopt de bal weg. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Sultangazi 0:2

63e minuut.
Hermann probeert de bal aan de voet te houden. Jaanus rent richting de bal. Jaanus probeert naar een medespeler te passen. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Butulescu kopt de bal weg. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen speelt de bal door. Daar is Giacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu passt de bal zonder na te denken. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Egüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Sultangazi 0:3

84e minuut.
Spang Olsen speelt de bal door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... Egüz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Sultangazi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 55%, Sultangazi 45%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Sultangazi 0:4