Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşikdüzüspor ATHLETİC ATİK FC
PLS m9 Tactiek ötüken
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
45.5 gemiddelde waardering 39.1
goed Schieten goed
goed Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Samatyalı trapt de bal weg van het doel. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov geeft de bal voor. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Qurbanoğlu met een sublieme pass. Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Umudov rent richting de bal. Umudov draait met de bal, schiet en ... Samatyalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 0:1

11e minuut.
Dřímal rent richting de bal. Təhməzov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dřímal raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Tongo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Bury de bal onder controle te krijgen. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 1:1

17e minuut.
Aranlı passt de bal met de wreef. Boina is nu in balbezit. Boina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şirinov de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Del Tongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Tongo geeft een lange en hoge pass. Drezgić geeft een hoge lob. Umudov is nu in balbezit. Umudov draait met de bal, schiet en ... Samatyalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel. Lütfəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Boina is nu in balbezit. Del Tongo onderschept slim de pass. Del Tongo geeft een lange en hoge pass. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 56%, ATHLETİC ATİK FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 1:1

46e minuut.
Hamşo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qurbanoğlu. Hamşo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soklangaç met een snel genomen vrije trap. Dřímal rent richting de bal. Boina is nu in balbezit. Dřímal verovert de bal door een tackle van achteren. Dřímal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Aranlı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soklangaç met de inworp. Hamşo geeft een hoge lob. Bury maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Arifov passt de bal met de wreef. Boina geeft een hoge lob. Şirinov is nu in balbezit. Umudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umudov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zieleziński probeert de bal aan de voet te houden. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury onderschept slim de pass. Bury haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 2:1

61e minuut.
Inworp. Borjas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Fərəcov verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 3:1

78e minuut.
Qurbanoğlu rent richting de bal. Kilchenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Qurbanoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Kilchenmann probeert naar een medespeler te passen. Aranlı geeft de bal voor. Umudov rent richting de bal. Umudov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Şirinov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Del Tongo neemt vlug de vrije trap. Dřímal rent richting de bal. Dřímal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşikdüzüspor 53%, ATHLETİC ATİK FC 47%.
Beşikdüzüspor - ATHLETİC ATİK FC 4:1