Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13256
OLAP_C Gkhn_FB
tt4b Tactiek 2szn
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Atabeyoğlu passt de bal met de wreef. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan passt de bal zonder na te denken. Taş heeft problemen om de bal te vangen. Taş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak rent richting de bal. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş draait met de bal, schiet en ... Alías maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kayseri geeft een hoge lob. Soyan probeert de bal aan de voet te houden. Walgraeve rent richting de bal. Soyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soyan draait met de bal, schiet en ... Alías bokst de bal weg.

23e minuut.
Balparmak geeft een hoge lob. Atabeyoğlu is nu in balbezit. Atabeyoğlu geeft een hoge lob. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gözüaçık geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Soyan de bal onder controle te krijgen. Broeckx probeert naar een medespeler te passen. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Della Maggiore probeert naar een medespeler te passen. Breitner rent richting de bal. Tatlıparmak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatlıparmak krijgt een gele kaart. Breitner raakt geblesseerd tijdens het duel. Broeckx met een snel genomen vrije trap. Potouridis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Potouridis is nu in balbezit. Gözüaçık legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potouridis raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabezas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pereszlucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Gkhn_FB 0:1

37e minuut.
Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis passt de bal in één keer door. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Siper is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas passt de bal in één keer door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 54%, Gkhn_FB 46%.
OLAP_C - Gkhn_FB 0:1

47e minuut.
Siper rent richting de bal. Siper passt de bal zonder na te denken. Balparmak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan draait met de bal, schiet en ... Alías bokst de bal weg.

54e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık met een sublieme pass. Spediacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş verovert de bal door een tackle van achteren. Taş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kayseri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taş is nu in balbezit. Taş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - Gkhn_FB 1:1

56e minuut.
Della Maggiore heeft problemen om de bal te vangen. Atabeyoğlu rent richting de bal. Della Maggiore verovert de bal door een tackle van achteren. Della Maggiore geeft een lange en hoge pass. Potouridis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Broeckx geeft de bal voor. Breitner kopt de bal weg. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Gkhn_FB 1:2

60e minuut.
Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Broeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Broeckx geeft een hoge lob. Atabeyoğlu geeft een hoge lob. Soyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ovsyannikov met een sublieme pass. Contini is nu in balbezit. Contini geeft de bal voor. Breitner rent richting de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Broeckx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andreják komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Della Maggiore met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap. Pereszlucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Breitner rent richting de bal. Breitner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 50%, Gkhn_FB 50%.
OLAP_C - Gkhn_FB 1:2