Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WhitePanthers ULU SPOR
Winger Tactiek normaLl
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
4 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Inworp. Baniciu met de inworp. Süle is nu in balbezit. Acıbadem verovert de bal door een tackle van achteren. Acıbadem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Leja is nu in balbezit. Zurčák onderschept slim de pass. Canto e Castro rent richting de bal. Canto e Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WhitePanthers - ULU SPOR 1:0

9e minuut.
Acun geeft de bal voor. Acıbadem rent richting de bal. Mihali begaat een overtreding. Mihali krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Acıbadem verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Süle zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Süle naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Sever geeft de bal voor. Kacprzyk rent richting de bal. Kacprzyk geeft de bal voor. Zurčák rent richting de bal. Zurčák schiet op doel. Baykan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WhitePanthers - ULU SPOR 2:0

40e minuut.
Demir passt de bal zonder na te denken. Göktepe heeft problemen om de bal te vangen. Göktepe passt de bal zonder na te denken. Georgousakis rent richting de bal. Georgousakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WhitePanthers 38%, ULU SPOR 62%.
FC WhitePanthers - ULU SPOR 2:0

64e minuut.
Canto e Castro kopt de bal weg. Zurčák rent richting de bal. Acun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acun krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baniciu met de inworp. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WhitePanthers 38%, ULU SPOR 62%.
FC WhitePanthers - ULU SPOR 2:0