Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huge_M_alatya TRON
ahmet Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


21e minuut.
Inworp. Halicki met de inworp. Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński onderschept slim de pass. Pieczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czapski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczyński speelt de bal door. Czapski rent richting de bal. Czapski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huge_M_alatya 62%, TRON 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huge_M_alatya - TRON 0:0

55e minuut.
Pieczyński passt de bal in één keer door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Powieczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - TRON 1:0

57e minuut.
Meichtry rent richting de bal. Abutalıbov onderschept slim de pass. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Demare bereikt de bal nog maar net als eerste. Demare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Stanishev rent richting de bal. Stanishev passt de bal in één keer door. Demare bereikt de bal nog maar net als eerste. Demare draait met de bal, schiet en ... Perczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huge_M_alatya - TRON 1:1

68e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft de bal voor. Daar is Pinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczyński rent richting de bal. Pieczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Busquets kopt de bal weg. Júnior geeft een lange en hoge pass. Pieczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Powieczko bokst de bal weg. Czapski rent richting de bal. Czapski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - TRON 2:1

73e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi met een sublieme pass. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - TRON 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huge_M_alatya 46%, TRON 54%.
huge_M_alatya - TRON 3:1