Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: bigteam Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
bigteam ajansspor.com
yeni1 Tactiek e523
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 51.6
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ passt de bal met de wreef. Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Tokatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Şabanov geeft een hoge lob. Tokatlıoğlu kopt de bal weg. Gürkan rent richting de bal. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Taborda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - ajansspor.com 0:1

19e minuut.
Altınçağ rent richting de bal. Gürkan rent richting de bal. Gürkan probeert naar een medespeler te passen. Tokatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ząbecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Birse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birse passt de bal zonder na te denken. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Taborda bokst de bal weg.

21e minuut.
Mavi kopt de bal weg. Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse passt de bal in één keer door. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Altınçağ passt de bal zonder na te denken. Birse is nu in balbezit. Birse passt de bal zonder na te denken. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. Taborda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Atar onderschept slim de pass. Atar geeft een lange en hoge pass. Gürkan probeert de bal met de borst te controleren. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Taborda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - ajansspor.com 0:2

39e minuut.
Birse speelt de bal door. Maślanka rent richting de bal. Altınçağ verovert de bal door een tackle van achteren. Altınçağ haalt uit met een fantastische trap. Taborda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - ajansspor.com 0:3

44e minuut.
Birse is nu in balbezit. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Taborda probeert wanhopig de bal te grijpen. Darende probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 63%, ajansspor.com 37%.
bigteam - ajansspor.com 0:3

54e minuut.
Şabanov is nu in balbezit. Zebić onderschept slim de pass. Zebić geeft de bal voor. Bình An is nu in balbezit. Bình An draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Alispahić passt de bal met de wreef. Daar is Altınçağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Gürkan krijgt zijn hoofd ertegen. Taborda bokst de bal weg.

57e minuut.
Mavi is nu in balbezit. Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse passt de bal zonder na te denken. Gürkan rent richting de bal. Gürkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Alispahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınçağ is nu in balbezit. Altınçağ geeft een lange en hoge pass. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. Taborda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zebić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebić geeft de bal voor. Bình An rent richting de bal. Bình An draait met de bal, schiet en ... Karan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - ajansspor.com 1:3

63e minuut.
Cadenas met een snelle inworp. Atar is nu in balbezit. Atar geeft een hoge lob. Gürkan rent richting de bal. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. Taborda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Gürkan rent richting de bal. Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka speelt de bal door. Bình An rent richting de bal. Bình An haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Maślanka kopt de bal weg. Neuberger rent richting de bal. Neuberger passt de bal in één keer door. Bình An is nu in balbezit. Bình An draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Şakır probeert naar een medespeler te passen. Birse rent richting de bal. Birse probeert naar een medespeler te passen. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. Taborda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Maślanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 51%, ajansspor.com 49%.
bigteam - ajansspor.com 1:3