Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: mahirspor Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12894
mahirspor Bursaspor Kulübü Derneği
v32 Tactiek TEKSAS
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina met een sublieme pass. Topaloğlu probeert naar een medespeler te passen. Gün rent richting de bal. Gün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Varinauskas is nu in balbezit. Varinauskas probeert naar een medespeler te passen. Molina met een sublieme pass. Oddi rent richting de bal. Oddi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Górski passt de bal zonder na te denken. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunoğlu. Di Giuseppe raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Giuseppe komt bij de bal en schiet. Yılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gün speelt de bal door. Şenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenel passt de bal met de wreef. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bakır heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Bakır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 53%, Bursaspor Kulübü Derneği 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:0

50e minuut.
Şenel rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina probeert naar een medespeler te passen. Oddi rent richting de bal. Oddi schiet op doel. Yılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Oddi rent richting de bal. Uzunkalan rent richting de bal. Oddi onderschept slim de pass. Oddi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina rent richting de bal. Molina met een sublieme pass. Oddi is nu in balbezit. Oddi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Oddi rent richting de bal. Oddi passt de bal zonder na te denken. Górski probeert naar een medespeler te passen. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Yılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 64%, Bursaspor Kulübü Derneği 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:0