Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7771
OLAP_C Beşikdüzüspor
tt4b Tactiek PLS m9
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 55
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dřímal passt de bal met de wreef. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stankowicz kopt de bal weg. Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabeyoğlu speelt de bal door. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan draait met de bal, schiet en ... Samatyalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stankowicz de bal. Stankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kelköse de bal. Kelköse geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zarifel kopt de bal weg. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zieleziński kopt de bal weg. Zarifel rent richting de bal. Zarifel speelt de bal door. Dřímal geeft een hoge lob. Cruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 60%, Beşikdüzüspor 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLAP_C - Beşikdüzüspor 0:0

56e minuut.
Sałapa rent richting de bal. Sałapa passt de bal in één keer door. Balparmak probeert naar een medespeler te passen. Taş rent richting de bal. Taş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Beşikdüzüspor 1:0

57e minuut.
Kayseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayseri passt de bal zonder na te denken. Aldana geeft een lange en hoge pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kayseri rent richting de bal. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Gözüaçık ... Strafschop! Gözüaçık krijgt een gele kaart. Cartagena raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pereszlucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Cartagena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dřímal de bal. Dřímal probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - Beşikdüzüspor 1:1

81e minuut.
Łuczak speelt de bal door. Dřímal is nu in balbezit. Sevgin maakt een afschuwelijke overtreding. Sevgin krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Soyan heeft problemen om de bal te vangen. Soyan passt de bal met de wreef. Balparmak geeft een lange en hoge pass. Taş geeft de bal voor. Sałapa onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atabeyoğlu neemt de hoekschop. Balparmak kopt de bal weg. Klungelig pakt Stankowicz de bal. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Beşikdüzüspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 44%, Beşikdüzüspor 56%.
OLAP_C - Beşikdüzüspor 2:1