Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huge_M_alatya FC WhitePanthers
ahmet Tactiek Winger
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


17e minuut.
Cüreklibatur passt de bal zonder na te denken. Canto e Castro rent richting de bal. Tomalczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomalczyk krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Júnior is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietrasanta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Topčagić krijgt zijn hoofd ertegen. Petit probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Perczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihali de bal. Pieczyński rent richting de bal. Pieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - FC WhitePanthers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huge_M_alatya 56%, FC WhitePanthers 44%.
huge_M_alatya - FC WhitePanthers 1:0

46e minuut.
Pietrasanta geeft de bal voor. Cüreklibatur speelt de bal door. Aktaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zurčák rent richting de bal. Zurčák haalt uit met een fantastische trap. Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Yola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi speelt de bal door. Yola rent richting de bal. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een hoge lob. Amelio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pieczyński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - FC WhitePanthers 2:0

58e minuut.
Meichtry speelt de bal door. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft de bal voor. Pieczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Amelio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Neagu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halicki geeft een lange en hoge pass. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - FC WhitePanthers 3:0

83e minuut.
Canto e Castro met de inworp. Cüreklibatur rent richting de bal. Cüreklibatur passt de bal in één keer door. Zurčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurčák schiet op doel. Perczak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huge_M_alatya 48%, FC WhitePanthers 52%.
huge_M_alatya - FC WhitePanthers 3:0