Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Kulübü Derneği ajansspor.com
TEKSAS Tactiek e523
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Gürkan rent richting de bal. Gürkan passt de bal met de wreef. Bleda rent richting de bal. Tokatlıoğlu onderschept slim de pass. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ... Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mavi geeft een hoge lob. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bleda zijn tegenspeler op de grond. Bleda krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hrůza rent richting de bal. Di Giuseppe rent richting de bal. Şakır begaat een overtreding. Di Giuseppe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Giuseppe komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Altınçağ probeert naar een medespeler te passen. Gürkan is nu in balbezit. Birse rent richting de bal. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft een hoge lob. Górski heeft problemen om de bal te vangen. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Karan met een harde bal richting middenveld. Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Altınçağ zijn tegenspeler op de grond. Altınçağ krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Górski kopt de bal weg. Mavi probeert naar een medespeler te passen. Alispahić met een sublieme pass. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coposu is nu in balbezit. Gürkan onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Sarıkırmızı is nu in balbezit. Mavi rent richting de bal. Mavi geeft een lange en hoge pass. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Kulübü Derneği 52%, ajansspor.com 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursaspor Kulübü Derneği - ajansspor.com 0:0

49e minuut.
Şabanov geeft de bal voor. Pârvulescu geeft een lange en hoge pass. Şakır probeert de bal met de borst te controleren. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi passt de bal met de wreef. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Kulübü Derneği - ajansspor.com 0:1

55e minuut.
Sarıkırmızı probeert naar een medespeler te passen. Alispahić rent richting de bal. Alispahić geeft een hoge lob. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bleda heeft problemen om de bal te vangen. Gürkan rent richting de bal. Gürkan schiet op doel. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Alispahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alispahić geeft een lange en hoge pass. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sarıkırmızı kopt de bal weg. Alispahić is nu in balbezit. Alispahić speelt de bal door. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bleda is nu in balbezit. Varinauskas geeft een hoge lob. Sarıkırmızı rent richting de bal. Di Giuseppe onderschept slim de pass. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Karan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Kulübü Derneği 58%, ajansspor.com 42%.
Bursaspor Kulübü Derneği - ajansspor.com 0:1