Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: ULU ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8346
ULU SPOR huge_M_alatya
normaLl Tactiek ahmet
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Demir onderschept slim de pass. Demir geeft een lange en hoge pass. Baniciu kopt de bal weg. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Demir passt de bal zonder na te denken. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja passt de bal zonder na te denken. Baniciu rent richting de bal. Baniciu draait met de bal, schiet en ... Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Caretta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieczyński. Pieczyński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu haalt uit met een fantastische trap. Aktaroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Taquara rent richting de bal. Taquara draait met de bal, schiet en ... Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 44%, huge_M_alatya 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULU SPOR - huge_M_alatya 0:0

52e minuut.
Berkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Berkiner geeft de bal voor. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara draait met de bal, schiet en ... Perczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Sever met een snelle inworp. Taquara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taquara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aktaroğlu de bal onder controle te krijgen. Perczak bokst de bal weg.

90e minuut.
Sever rent richting de bal. Sever passt de bal in één keer door. Petit rent richting de bal. Taquara verovert de bal door een tackle van achteren. Taquara draait met de bal, schiet en ... Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 49%, huge_M_alatya 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULU SPOR - huge_M_alatya 0:0