Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajansspor.com mahirspor
e523 Tactiek v32
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
27 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 52.1
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşenk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gürkan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kalita neemt zijn aanloop. Yılmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - mahirspor 1:0

8e minuut.
Gün rent richting de bal. Mavi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hunoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Genç maakt een snoekduik en kopt de bal. Telateş bokst de bal weg.

13e minuut.
Kalita kopt de bal weg. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Hunoğlu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hunoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hunoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Süllü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Birse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gürkan springt en kopt de bal. Yılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Birse geeft een hoge lob. Kalita kopt de bal weg. Alispahić is nu in balbezit. Tokatlıoğlu is nu in balbezit. Tokatlıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mavi speelt de bal door. Daar is Kalita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalita speelt de bal door. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. Yılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürkan rent richting de bal. Gürkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Süllü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alispahić rent richting de bal. Alispahić probeert naar een medespeler te passen. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Birse rent richting de bal. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan passt de bal met de wreef. Tokatlıoğlu is nu in balbezit. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Birse met een sublieme pass. Klungelig pakt Gürkan de bal. Gürkan passt de bal zonder na te denken. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Yılmaz trapt de bal weg van het doel. Gün rent richting de bal. Gün passt de bal zonder na te denken. Daar is Topaloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Süllü rent richting de bal. Tokatlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlıoğlu passt de bal in één keer door. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürkan schiet op doel. Yılmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 39%, mahirspor 61%.
ajansspor.com - mahirspor 1:0

49e minuut.
Sarıkırmızı rent richting de bal. Gün onderschept slim de pass. Türkkorkmaz rent richting de bal. Gün onderschept slim de pass. Gün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu passt de bal met de wreef. Gün rent richting de bal. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ajansspor.com - mahirspor 1:1

55e minuut.
Sarıkırmızı verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topaloğlu passt de bal in één keer door. Genç rent richting de bal. Genç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kalita geeft de bal voor. Birse rent richting de bal. Birse passt de bal met de wreef. Gürkan rent richting de bal. Gürkan schiet op doel. Yılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Uzunkalan rent richting de bal. Süllü rent richting de bal. Süllü passt de bal in één keer door. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün haalt uit met een fantastische trap. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Atar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bakır met een snelle inworp. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bakır passt de bal in één keer door. Uzunkalan rent richting de bal. Uzunkalan geeft een lange en hoge pass. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Gün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Şenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenel geeft een lange en hoge pass. Gün rent richting de bal. Gün draait met de bal, schiet en ... Telateş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Beşenk verovert de bal door een tackle van achteren. Beşenk geeft de bal voor. Atar heeft problemen om de bal te vangen. Bakır is nu in balbezit. Bakır geeft de bal voor. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gün rent richting de bal. Gün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - mahirspor 1:2

84e minuut.
Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Topaloğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sarıkırmızı de bal onder controle te krijgen. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap. Telateş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi geeft een lange en hoge pass. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Süllü rent richting de bal. Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Yılmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 46%, mahirspor 54%.
ajansspor.com - mahirspor 1:2