Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: ULU ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5096
ULU SPOR ATHLETİC ATİK FC
normaLl Tactiek GER-3-BLŞK
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Sever zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem geeft een lange en hoge pass. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu draait met de bal, schiet en ... Lütfəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Təhməzov heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 1:0

4e minuut.
Boina passt de bal zonder na te denken. Qurbanoğlu rent richting de bal. Leja begaat een overtreding. Leja krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Boina met een sublieme pass. Qurbanoğlu rent richting de bal. Baniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drezgić de bal onder controle te krijgen. Lütfəliyev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 2:0

18e minuut.
Sever met een snelle inworp. Acıbadem is nu in balbezit. Fərəcov speelt de bal door. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu draait met de bal, schiet en ... Lütfəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 3:0

31e minuut.
Boina bereikt de bal nog maar net als eerste. Boina geeft een lange en hoge pass. Şirinov kopt de bal weg. Arifov rent richting de bal. Arifov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Qurbanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Leja rent richting de bal. Leja passt de bal met de wreef. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Qurbanoğlu de bal. Leja met een sublieme pass. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 38%, ATHLETİC ATİK FC 62%.
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 4:0

48e minuut.
Acıbadem kopt de bal weg. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Boina geeft een lange en hoge pass. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Baniciu met een sublieme pass. Əbülfətov is nu in balbezit. Acıbadem onderschept slim de pass. Acıbadem schiet op doel. Lütfəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Berkiner passt de bal met de wreef. Əbülfətov speelt de bal door. Təhməzov heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 5:0

63e minuut.
Inworp. Leja met de inworp. Baniciu rent richting de bal. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Leja probeert naar een medespeler te passen. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever passt de bal in één keer door. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... Lütfəliyev bokst de bal weg. Paal!

79e minuut.
Leja geeft een lange en hoge pass. Təhməzov probeert de bal aan de voet te houden. Baniciu rent richting de bal. Baniciu schiet op doel. Lütfəliyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 6:0

82e minuut.
Fərəcov geeft een hoge lob. Göktepe rent richting de bal. Göktepe geeft de bal voor. Klungelig pakt Baniciu de bal. Baniciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Demir geeft de bal voor. Acıbadem rent richting de bal. Fərəcov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fərəcov krijgt een gele kaart. Acıbadem raakt geblesseerd tijdens het duel. Sever komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 7:0

89e minuut.
Drezgić geeft een lange en hoge pass. Berkiner kopt de bal weg. Demir geeft een lange en hoge pass. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULU SPOR 28%, ATHLETİC ATİK FC 72%.
ULU SPOR - ATHLETİC ATİK FC 7:0