Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: Gkhn_FB Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2015
Gkhn_FB ajansspor.com
2szn Tactiek e523
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 51
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Potouridis is nu in balbezit. Türkkorkmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potouridis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andreják zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Breitner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - ajansspor.com 1:0

6e minuut.
Alispahić geeft de bal voor. Gürkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gürkan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalita legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

9e minuut.
Sarıkırmızı is nu in balbezit. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis passt de bal zonder na te denken. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Breitner onderschept slim de pass. Breitner probeert naar een medespeler te passen. Cabezas met een sublieme pass. Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Potouridis schiet op doel. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chodyniecki is nu in balbezit. Chodyniecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Türkkorkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chodyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreják begaat een overtreding. Andreják krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sarıkırmızı passt de bal met de wreef. Mavi is nu in balbezit. Mavi passt de bal zonder na te denken. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. Alías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Birse passt de bal met de wreef. Alispahić speelt de bal door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita schiet op doel. Alías bokst de bal weg.

31e minuut.
Klungelig pakt Breitner de bal. Atar verovert de bal door een tackle van achteren. Ovsyannikov onderschept slim de pass. Ovsyannikov geeft de bal voor. Potouridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Della Maggiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Atar begaat een overtreding. Della Maggiore raakt geblesseerd tijdens het duel. Della Maggiore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Breitner kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kalita rent richting de bal. Ovsyannikov onderschept slim de pass. Ovsyannikov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potouridis de bal. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Della Maggiore geeft een lange en hoge pass. Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mavi speelt de bal door. Birse is nu in balbezit. Birse passt de bal in één keer door. Gürkan rent richting de bal. Gürkan schiet op doel. Alías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gkhn_FB 45%, ajansspor.com 55%.
Gkhn_FB - ajansspor.com 1:0

52e minuut.
Alispahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavi met een sublieme pass. Birse speelt de bal door. Gürkan heeft problemen om de bal te vangen. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Alías bokst de bal weg.

53e minuut.
Cabezas onderschept slim de pass. Mavi is nu in balbezit. Mavi passt de bal met de wreef. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mavi passt de bal zonder na te denken. Alispahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alispahić speelt de bal door. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Breitner passt de bal zonder na te denken. Andreják bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreják geeft de bal voor. Daar is Potouridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Telateş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kalita speelt de bal door. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Ovsyannikov kan de bal niet met de borst controleren. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ovsyannikov passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Andreják met een sublieme pass. Breitner rent richting de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Della Maggiore rent richting de bal. Birse begaat een overtreding. Della Maggiore raakt geblesseerd tijdens het duel. Ovsyannikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Breitner heeft problemen om de bal te vangen. Breitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gkhn_FB - ajansspor.com 2:0

76e minuut.
Birse probeert naar een medespeler te passen. Ovsyannikov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Atar de bal. Breitner rent richting de bal. Breitner draait met de bal, schiet en ... Telateş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Alispahić met een sublieme pass. Birse is nu in balbezit. Birse passt de bal zonder na te denken. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Alías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mavi passt de bal met de wreef. Daar is Birse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birse probeert naar een medespeler te passen. Gürkan is nu in balbezit. Gürkan schiet op doel. Alías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Türkkorkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas geeft de bal voor. Breitner probeert de bal met de borst te controleren. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Spediacci verovert de bal door een tackle van achteren. Spediacci geeft een hoge lob. Cabezas rent richting de bal. Cabezas geeft een hoge lob. Breitner rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gkhn_FB 45%, ajansspor.com 55%.
Gkhn_FB - ajansspor.com 2:0