Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.09
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7036
OLAP_C bigteam
tt4b Tactiek yeni2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 45.5
formidabel Schieten solide
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Kelköse geeft de bal voor. Atabeyoğlu rent richting de bal. Atabeyoğlu passt de bal zonder na te denken. Soyan rent richting de bal. Soyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Boruc speelt de bal door. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki onderschept slim de pass. Kołecki draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 0:1

19e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy passt de bal met de wreef. Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - bigteam 1:1

20e minuut.
Kołecki passt de bal in één keer door. Borowy is nu in balbezit. Borowy met een sublieme pass. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin passt de bal in één keer door. Boruc is nu in balbezit. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Tatlıparmak onderschept slim de pass. Tatlıparmak geeft de bal voor. Soyan kopt de bal weg. Atabeyoğlu rent richting de bal. Atabeyoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kelköse geeft een hoge lob. Ząbecki rent richting de bal. Soyan onderschept slim de pass. Soyan haalt uit met een fantastische trap. Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 2:1

42e minuut.
Tatlıparmak geeft een hoge lob. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maślanka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Soyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Soyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Primanin speelt de bal door. Atabeyoğlu rent richting de bal. Atabeyoğlu passt de bal zonder na te denken. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zaloga geeft een hoge lob. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Zaloga rent richting de bal. Zaloga geeft een hoge lob. Kołecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - bigteam 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 39%, bigteam 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLAP_C - bigteam 2:2

50e minuut.
Kelköse rent richting de bal. Kelköse probeert naar een medespeler te passen. Atabeyoğlu is nu in balbezit. Atabeyoğlu geeft een hoge lob. Kayseri kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Taş bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş passt de bal met de wreef. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan haalt uit met een fantastische trap. Derka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kołecki geeft een lange en hoge pass. Atabeyoğlu rent richting de bal. Atabeyoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Soyan de bal. Soyan haalt uit met een fantastische trap. Derka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soyan is nu in balbezit. Soyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 3:2

60e minuut.
Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Soyan is nu in balbezit. Ząbecki is nu in balbezit. Soyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tatlıparmak trapt de bal weg van het doel. Atabeyoğlu is nu in balbezit. Soyan is nu in balbezit. Soyan schiet op doel. Derka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 4:2

69e minuut.
Tatlıparmak probeert naar een medespeler te passen. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak passt de bal in één keer door. Soyan rent richting de bal. Soyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taş rent richting de bal. Taş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 5:2

71e minuut.
Atabeyoğlu met een sublieme pass. Taş rent richting de bal. Taş schiet op doel. Darende probeert de bal aan de voet te houden. Derka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atabeyoğlu zal de hoekschop nemen. Darende kopt de bal weg. Derka bokst de bal weg. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 6:2

78e minuut.
Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Daar is Taş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taş passt de bal zonder na te denken. Atabeyoğlu rent richting de bal. Atabeyoğlu schiet op doel. Derka bokst de bal weg. Balparmak rent richting de bal. Balparmak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bigteam 7:2

79e minuut.
Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Boruc rent richting de bal. Boruc passt de bal zonder na te denken. Taş rent richting de bal. Taş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Derka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cadenas geeft een lange en hoge pass. Tatlıparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıparmak geeft de bal voor. Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabeyoğlu draait met de bal, schiet en ... Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin geeft een hoge lob. Servetli probeert de bal met de borst te controleren. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 43%, bigteam 57%.
OLAP_C - bigteam 7:2